Fotbal international

Real Madrid face tot posibilul pentru transferul lui Erling Haaland! Ce ofertă au pregătit “galacticii”

16.02.2021 | 10:41
Real Madrid face tot posibilul pentru transferul lui Erling Haaland Ce oferta au pregatit galacticii
ADVERTISEMENT

Real Madrid face tot posibilul pentru a-l transfera pe Erling Haaland, “galacticii” pregătind o ofertă de nerefuzat în acest sens. Clubul de pe Bernabeu este dispus să plătească în schimbul superstarului norvegian 90 de milioane de euro plus 2 jucători, Luka Jovic și Mariano Diaz.

Borussia Dortmund a avut pierderi imense de la începutul pandemiei, 75 de milioane de euro, iar clubul speră să găsească o soluție pentru a acopei acești bani.

ADVERTISEMENT

În sezonul actual, Haaland este cel mai bun marcator al echipei de pe Westfalenstadion, cu 23 de goluri marcate în 23 de apariții, ultima reușită venind în repiza cu Hoffenheim din campionat.

Real Madrid face tot posibilul pentru transferul lui Erling Haaland! Ce ofertă au pregătit “galacticii”

Real Madrid va suferi transformări majore la nivel de lot în sezonul viitor. Sergio Ramos pare dispus să părăsească formația la care s-a consacrat, la fel și Varane. Opțiunea David Alaba de la Bayern Munchen fiind luată în calcul de Florentino Perez, ca și posibil înlocuitor pentru linia defenivă.

ADVERTISEMENT

În compartimentul ofensiv, Erling Haaland este principala țintă a madrilenilor, iar oferta pare una de nerefuzat, 90 de milioane de euro plus bonusuri care pot ajunge până la 20 de milioane pentru Borussia Dortmund.

”Haaland este în vizorul celor de la Real Madrid mai mult ca niciodată”, scrie presa germană. Asta și în condițiile în care transferul lui Kylian MBappe pare să fie departe de a se realiza. Parizienii nu sunt dispuși să negocieze un transfer al campionului mondial, statutul să fiind netransferabil.

ADVERTISEMENT

Real Madrid caută și un mijlocaș ofensiv pentru sezonul vitor

Real Madrid este nevoită să facă numeroase transferuri pentru sezonul viitor, pe lângă postul de atacant, madrilenii au nevoie urgentă să rezolve și problema mijlocașului ofensiv, poziție în care Isco nu dă randamentul dorit.

Prima variată apărută în presa spaniolă, este interesul pentru Nabil Fekir de la Betis Sevilla, jucător care poate face oricând diferența în treimea adversă. Singurul imediment este că Fekir ar fi pariul personal al lui Zidane, însa, antrenorul francez nu este sigur de faptul că va mai continua în viitor pe Bernabeu.

ADVERTISEMENT

A doua soluție este Martin Odegaard, care pe lângă faptul că ar scuti clubul în a achita transferul unui alt jucător, poate reprezenta conexiunea perfectă pentru Erling Haaland în jocul de echipă. Cei doi evoluează de o bună perioadă de timp la naționala norvegiei.

ADVERTISEMENT