Sport

Real Madrid face totul pentru a-l convinge pe Kylian Mbappe. Îi aduce un coechipier din naționala Franței

Real Madrid nu concepe să rateze transferul lui Kylian Mbappe și pentru a-l convinge să vină este dispusă să-i aducă un coleg de la naționala Franței.
14.10.2021 | 08:28
Real Madrid face totul pentru al convinge pe Kylian Mbappe Ii aduce un coechipier din nationala Frantei
ADVERTISEMENT

Starul lui PSG a admis că și-a dorit să plece înainte de startul acestui sezon, dar oficialii clubului nu au vrut să-i dea drumul deși mai are doar un an de contract.

Florentino Perez este un mare admirator al atacantului de 22 de ani și de curând a anunțat că vești proaspete despre atacantul de 22 de ani vor apărea în prima zi a anului viitor.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe, ”momit” la Real Madrid cu Paul Pogba

După toată această tevatură, mama fotbalistului a surprins când a afirmat că deocamdată nu sunt toate ușile închise cu PSG și că fiul său ar putea totuși să-și prelungească înțelegerea cu vicecampioana Franței.

După ieșirea publică a mamei lui Kylian Mbappe, Florentino Perez s-a speriat că poate pierde cloșca cu ouă de aur și încearcă să întoarcă balanța în favoarea sa lăsând să se înțeleagă că pentru a-i face toate poftele superstarului este dispus să-l aducă la Real Madrid și pe Paul Pogba, colegul de la naționala Franței.

ADVERTISEMENT

Conform The Sun, mijlocașul de la Manchester United este o țintă reală pentru ”galactici” mai ales că el va deveni liber de contract la vară, după ce a refuzat în mai multe rânduri să semneze o nouă înțelegere cu trupa lui Ole Gunnar Solskjaer.

Pogba, înlocuitorul perfect pentru Modric

Kylian Mbappe și Paul Pogba sunt foarte buni prieteni de la reprezentativa ”cocoșului galic”, ei câștigând împreună titlul mondial în 1998 și de curând Liga Națiunilor. Madrilenii speră că odată cu aducerea mijlocașului de la Manchester United, Mbappe să nu mai aibă îndoieli în ceea ce privește alegerea viitorul său.

ADVERTISEMENT

Florentino Perez pare convins că va reuși să-l convingă pe Pogba să vină pe Santiago Bernabeu, deși jucătorul este dorit și de Juventus Torino în Italia. De altfel, Realul a încercat în mai multe rânduri să-l transfere pe mijlocașul francez, însă până acum nu a reușit acest lucru.

Pe lângă faptul că i-ar oferi mai multă încredere lui Kylian Mbappe, transferul lui Paul Pogba ar rezolva și o parte din problemele pe care Carlo Ancelotti le are la mijlocul terenului. Realul este în căutarea unor înlocuitori pentru Luka Modric, Toni Kroos și chiar Casemiro, care se află spre finalul carierei.

ADVERTISEMENT

Pogba este și în vizorul lui PSG

Interesant este faptul că Paul Pogba este o țintă și pentru Paris Saint-Germain. După ce au dat marea lovitură cu Leo Messi, francezii vor să-l aducă gratis pe internaționalul francez în vara viitoare pentru a forma un adevărat ”Dream Team”.

Zvonurile de pe piaţa transferurilor cu Kylian Mbappe au inflamat situaţia, iar Leonardo, directorul sportiv de la PSG, a transmis un mesaj dur pentru oficialii lui Real Madrid. Fostul internaţional brazilian a susţinut că echipa din capitala Spaniei ar trebui să fie pedepsită.

Oricum, un lucru este cert, zilele lui Kylian Mabppe la Paris Saint-Germain sunt tot mai puține, iar ultimul scandal cu Neymar pare să arate tot mai clar acest fapt. Rămâne de văzut doar când va ajunge pe Santigo Bernabeu.

ADVERTISEMENT