Fotbal international

Real Madrid, fără Ronaldo. Portughezul lipseşte din poza de prezentare a echipamentului

05.07.2018 | 15:57
Poza de prezentare a echipamentului lui Real Madrid, fără Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo va juca pentru Juventus Torino din sezonul viitor. Real Madrid a postat pe internet o poză de prezentare a noului echipament pentru sezonul 2018 – 2019. Din fotografie lipsește Ronaldo, care a acceptat oferta campioanei Italiei și va pleca în scurt timp de pe Bernabeu.

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus este subiectul momentului. După toate incertitudinile și tensiunile din ultima vreme dintre portughez și oficialii lui Real Madrid, lucrurile sunt tot mai clare. Ronaldo va fi jucătorul lui Juventus Torino. Madrilenii au dat de bănuit că vor să scape de lusitan la puțin timp după finala Champions League, când jucătorul nu a fost inclus în fotografia de prezentare.

ADVERTISEMENT

După ce a câștigat de cinci ori Champions League cu Real Madrid, Ronaldo merge la campioana Italiei pentru a o ajuta să cucerească prestigiosul trofeu european. Iar lucrurile sunt tot mai sigure în acest sens.

Real Madrid, fără Ronaldo. Portughezul nu apare în poza de grup

Real Madrid a postat pe Twitter o fotografie de prezentare a noului echipament pentru sezonul 2018 – 2019. Madrilenii au ales pentru poză unii dintre cei mai reprezentativi jucători ai clubului: Sergio Ramos, Marcelo, Kroos și Asensio. Faptul că spaniolii nu l-au inclus și pe cel mai reprezentativ jucător din ultimii ani este un indiciu cât se poate de clar că Ronaldo își va lua rămas bun de la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Tags: