Fotbal international

Real Madrid – FC Barcelona, în semifinalele Cupei Spaniei! Când se joacă meciurile

01.02.2019 | 15:18
Real Madrid  FC Barcelona in semifinalele Cupei Spaniei Cand se joaca meciurile

Vineri, 1 februarie, a avut loc tragerea la sorți a semifinalelor Cupei Spaniei, iar microbiștii din toată lumea vor avea parte de un regal fotbalistic în penultimul act al competiției. Astfel, Cupa Spaniei ne rezervă în semifinale un duel între Real Madrid și FC Barcelona.

Partidele se vor juca pe 6 februarie, la 22:00, pe Nou Camp, în timp ce „El Clasico” pe Santiago Bernabeu se va juca pe 27 februarie. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Betis Sevilla cu FC Valencia. Primul meci se va juca la Sevilla, în timp ce returul se joacă pe Mestalla.

Real Madrid – FC Barcelona, în semifinalele Cupei Spaniei. Când s-au întâlnit ultima oară în Copa del Rey

Real Madrid – FC Barcelona se va juca în semifinalele Cupei Spaniei, competiție în care s-a întâlnit de 33 de ori până în prezent. În sezonul 2013-14, cele două rivale s-au întâlnit în finala competiției, iar madrilenii s-au impus, scor 2-1, după un gol fabulos marcat de Gareth Bale. Cu un an înainte, Real Madrid și Barcelona au jucat în faza semifinalelor, când tot echipa din capitala Spaniei a avut câștig de cauză. Madrilenii au obținut atunci calificarea în finala Copa del Rey după o remiză pe teren propriu, sccor 1-1, și o victorie pe arena catalanilor, scor 3-1.

În actualul sezon, Barcelona a învins-o pe Real Madrid în campionat, scor 5-1, iar returul din La Liga se va disputa pe 2 martie, ora 21:45. Finala Copa del Rey se va disputa pe 25 mai, iar Federația Spaniolă de Fotbal a anunțat că meciul se va juca pe stadionul “Benito Villamarin” din Sevilla.