Real Madrid plânge. Mariano Diaz are mai multe goluri decât Ronaldo şi Benzema!

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
06/02/2018, 18:01
Real Madrid plânge. Mariano Diaz are mai multe goluri decât Ronaldo şi Benzema!

Vara trecută, când i-a vândut pe Pepe, James Rodriguez (împrumut doi ani) şi Morata, Real Madrid a mai făcut o tranzacţie care a trecut aproape neobservată. În lotul lui Zinedine Zidane, promovat de la echipa secundă a clubului, se afla şi un atacant exotic, domenicanul Mariano Diaz, care era mai rar folosit şi nu părea a avea o valoare deosebită. Real Madrid a crezut că a făcut o afacere bună, cedându-l la Olympique Lyon.

În momentul actual Real se află într-una dintre cele mai profunde perioade de criză din istoria clubului. Încasează multe goluri şi înscrie foarte puţin de randamentul obişnuit al liniei de atac, din care fac parte Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema şi Borja Mayoral. În acelaşi timp Mariano Diaz a devenit senzaţia din lotul lui Lyon. A marcat nu mai puţin de 14 goluri, cu doar trei mai puţin decât toţi atacanţii din lotul lui Real Madrid.

Real Madrid nu i-a pus clauză de eliberare

Madrilenii au încasat 8 milioane de euro din vânzarea lui Diaz, dar acum cota acestuia a urcat vertiginos, depăşind 20 de milioane de euro. Şi dacă va continua să marcheze până la final de sezon poate ajunge să valoreze minim 30 de milioane!

Diaz nu are clauză la Real şi dacă Lyon îl va vinde mai departe, ceea ce este foarte probabil, va primi doar un procent din această vânzare. El e foarte mulţumit la Lyon şi nu atacă pe nimeni de la Real pentru faptul că a primit puţine şanse. El a vorbit deschis cu reporterii de la cotidianul As:

“Sunt foarte fericit aici şi recunoscător tuturor oamenilor de la club pentru modul în care m-au primit. Sper să continui în acelaşi mod! Lucrurile merg bine pentru mine, echipa joacă bine şi ne batem pentru UEFA Champions League.Nu mi-am fixat un obiectiv special în privinţa numărului de goluri, nu obişnuiesc să fac asta. Vreau să marchez cât de multe goluri pot şi să dau cât mai multe assisturi.
 
Am decis sa plec de la Real dupa o discuţie cu Zidane şi cu presedintele Florentino Perez. Antrenorul mi-a zis că ar fi o ocazie bună pentru mine, mai ales după ce Lyon l-a vândut pe Lacazette. Nu m-am simţit frustrat la Real Madrid. Ştiam de la început că voi avea mai putine oportunităţi. Dar m-am dedicat 100% la antrenamente şi m-am luptat pentru a fi capabil să plec apoi la o echipă bună. Zidane mi-a urat mult noroc, mi-a vorbit despre Lyon şi despre Ligue 1. Nu sunt supărat pe oamenii de acolo, dimpotrivă! Ii sunt recunoscător lui Zidane şi clubului Real Madrid. Încă ţin legătura cu Asensio, Isco, Lucas Vazquez, cu toţii m-au felicitat pentru golurile mele”

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.