Fotbal international

PSG vrea un jucător la schimb în afacerea Neymar. Nu e titular la Real Madrid

Real Madrid este gata să accepte orice solicitare din partea lui PSG în afacerea Neymar. PSG a pus ochii pe un atacant din lotul madrilenilor.
28.01.2018 | 18:42
PSG vrea un jucator la schimb in afacerea Neymar Nu e titular la Real Madrid

Florentino Perez lucrează de zor la încheierea cu succes a celui mai important transfer pe Santiago Bernabeu din 2009, când a sosit Cristiano Ronaldo de la Manchester United, încoace. Neymar este jucătorul care va schimba în bine faţa unui Real care trebuie modificat cam în toate compartimentele, pentru a emite pretenţii la trofee, atât pe plan intern, cât şi internaţional.

Brazilianul are calităţi de lider, are capacitate de a şi marca o mulţime de goluri dar şi de a oferi assisturi coechipierilor, iar dacă lângă el Perez va reuşi să îl aducă şi pe englezul Harry Kane atunci fanii galacticilor pot spera din nou la o perioadă de magie din partea favoriţilor. Kane însă a lăsat de înţeles, ca şi Neymar, că este important ca un anume Cristiano Ronaldo să nu mai facă parte din lot la vară.

Real Madrid are nevoie de o adevărată revoluţie în lot

Şi PSG începe să se obişnuiască acum cu ideea că Neymar nu mai vrea să stea. Soluţia Cristiano Ronaldo nu este pe placul şeicilor, care consideră că portughezul e şi bătrân şi nu mai are randamentul obişnuit, iar la nivel de caracter există destule minusuri. Nici Benzema nu mai interesează, pentru că evoluţiile de la Real Madrid vorbesc mai degrabă despre un jucător aflat aproape de finalul carierei.

Însă un fotbalist tânăr din lotul Realului chiar suscită interes serios la Paris. Paradoxal, joacă foarte rar, dar directorul sportiv al francezilor, portughezul Antero Henrique, îl consideră de mare perspectivă şi dacă va juca în mod constant poate ajunge un star în scurt timp. Este vorba de spaniolul Marco Asensio, jucător care nu prea se află în graţiile lui Zidane, iar gurile rele vorbesc despre faptul că ar strica ploile a două nume grele, Ronaldo şi Gareth Bale.