Fotbal international

Real Madrid a câştigat duelul cu Getafe din prima etapă în noul sezon din LaLiga. Video

19.08.2018 | 22:09
Real Madrid a castigat duelul cu Getafe din prima etapa in noul sezon din LaLiga Video

Real Madrid s-a impus cu 2-0 în duelul cu Getafe în prima partidă din noul sezon în LaLiga. Formaţia lui Julen Lopetegui a dominat de la un capăt la altul meciul şi a câştigat după golurile marcate de Dani Carvajal şi Gareth Bale. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE: Min. 90: Final de meci pe Santiago Bernabeu! Vice-campionii Spaniei câştigă duelul cu Getafe şi au parte de un debut cu dreptul în noul sezon.


UPDATE: Min. 50: Gareth Bale a marcat primul gol în noul sezon şi a majorat avantajul madrilenilor, 2-0.


UPDATE: Min. 20: Dani Carvajal a deschis scorul în minutul 20 al partidei de debut pentru Real Madrid în noul sezon din LaLiga.


UPDATE: Start de meci!


UPDATE, ora 22:09. Echipele de start în meciul dintre Real Madrid şi Getafe. Julen Lopetegui îi ţine pe bancă pe Modric, Casemiro şi Lucas Vasquez.

Real Madrid (4-3-3): Navas – Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo – Ceballos, Kroos, Isco – Bale, Benzema, Asensio. Antrenor: Julen Lopetegui

Getafe (4-5-1) : Soria; Damian, Bruno, Djene, Cabrera; Portillo, Arambarri, Gaku, Maksimovic, Amath; Molina


După ce s-a anunţat iniţial că în acest sezon La Liga şi Serie A nu vor mai fi difuzate de către nicio televiziune din România, iată că exact în ziua în care pleca la drum caravana fotbalului spaniol a venit excelenta veste a achiziţionării drepturilor de difuzare ale ambelor competiţii de către Digi Sport şi Telekom Sport pe durata a trei ani. Aşa încât fanii lui Real Madrid îşi vor putea vedea la lucru favoriţii, care, însă, nu au făcut prea multe mutări de top în această vară.

Singura achiziţie importantă este portarul naţionalei Belgiei, Thibaut Courtois, cumpărat de la Chelsea pentru 40 de milioane de euro. E drept, Florentino Perez a tot căutat marea lovitură şi acum a reluat din nou bătălia pentru brazilianul Neymar de la PSG, dar deocamdată plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus pare a fi un handicap greu de surmontat, după cum s-a văzut în primul examen oficial, Supercupa Europei, pierdută la Tallinn, după prelungiri, cu 4-2 în faţa concitadinei Atletico.

Real Madrid – Getafe Live Video pe Digi Sport 2 și Telekom Sport 2

Real Madrid a început cu stângul sezonul, fiind învinsă de Atletico în Supercupa Europei.  Telespectatorii Digi Sport și Telekom Sport vor putea vedea live prestația Realului în prima etapă într-un derby al Madridului cu Getafe.  Fanatik.ro te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci.

- Getafe live stream La Liga. Şi francezul Karim Benzema era dat ca şi plecat, dar a rămas să ajute Realul. În imagine, bucurându-se după un gol
– Getafe live stream La Liga. Şi francezul Karim Benzema era dat ca şi plecat, dar a rămas să ajute Realul

Real Madrid va trebui să îşi găsească un ritm adecvat cât mai repede, pentru a evita surprizele neplăcute. Noul antrenor, fostul selecţioner al Spaniei, Julen Lopetegui, va trebui să se bazeze pe acelaşi lot, minus cel mai important om al echipei din ultimii 9 ani, Cristiano Ronaldo, plecat la Juventus. Greul cade acum pe Modric, rămas pe Bernabeu, deşi Inter a insistat mult să-l transfere, pe Kroos, pe Gareth Bale, pe Karim Benzema şi pe Marco Asensio, dar parcă nu este destul pentru a emite pretenţii la titlu la nivelul marelui rival din Barcelona şi al concitadinei Atletico.

Echipele probabile Real Madrid – Getafe. Ce probleme are Lopetegui

Julen Lopetegui nu are probleme majore pentru debutul în La Liga în faţa propriilor suporteri, Doar fundaşul Vallejo rămâne indisponibil, dar el nu este un jucător important. Vestea bună este că brazilianul Casemiro, ieşit accidentat în Supercupa Europei, s-a antrenat normal vineri şi va putea intra de la început în acest derby al Madridului. Sunt şanse mari să debuteze în poarta galacticilor belgianul Courtois. Să vedem cum ar arăta două distribuţii probabile pentru acest meci.

REAL MADRID (4-2-3-1): Courtois – Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Casemiro, Kroos – Bale, Isco (Modric), Asensio – Benzema. Antrenor: Julen Lopetegui

GETAFE (4-4-2): David Soria – Damian Suarez, Djene, Cabrera, Antunes – Portillo, Arambarri, Maksimovic, Amath – Mata, Angel. Antrenor: Jose Bordelas

Au fost până acum 13 meciuri directe jucate pe Santiago Bernabeu, dintre care 11 au revenit gazdelor, unele la scoruri severe, 4-1, 4-0, 7-3, doar o dată consemnându-se un egal, iar în 2008 a fost singura victorie pentru Getafe, 1-0 prin golul lui Uche din minutul 64. Golaveraj zdrobitor de partea galacticilor: 39-12.

Real Madrid – Getafe, etapa 1 La Liga – cote și ponturi la pariuri

Real Madrid este mare favorită în meciul cu Getafe la casele de pariuri. 1,20 este cota pentru succesul echipei lui Lopetegui. Un egal are cotă 6,80, iar o bombă, adică victoria lui Getafe 14,80. Două goluri în prima repriză sunt cotate la 1,75. Patru goluri în meci au cotă 1,60. Victorie Real şi minim trei goluri în meci fac 1,35. În fine, handicap 1, adică orice victorie Real de la minim două goluri diferenţă cotă 1,40.