Video. Real Madrid – Girona 6-3! Vezi cele nouă goluri ale unui meci nebun pe Bernabeu! Ronaldo a dat 4

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
19/03/2018, 00:06
Video. Real Madrid – Girona 6-3! Vezi cele nouă goluri ale unui meci nebun pe Bernabeu! Ronaldo a dat 4

UPDATE: ora 23:35 Şi ca pe Nou Camp Girona mai pierde un set de tenis în Primera, dar unul mult mai echilibrat. Cristiano Ronaldo a deschis scorul, el a închis tabela cu al patruela său gol. Cursa de urmărire a lui Leo Messi pentru golgeterul sezonului continuă.

 


UPDATE: ora 23:30 Povestea de pe Nou Camp s-a repetat şi la Madrid pentru Girona. Din nou un meci cu şapte goluri, doar scorul diferă: 5-3, după reuşitele lui Careth Bale şi respectiv Jarque.


UPDATE: ora 23:20 Golurile continuă să curgă pe Bernabeu, cu Ronaldo autor al unei triple şi Stuani la a doua reuşită pentru Girona: 4-2


UPDATE: ora 23:00 Real revine la comanda partidei, prin golurile lui Cristiano Ronaldo şi Lucas Vasquez.


UPDATE: ora 22:20 Girona reuşeşte să egaleze în minutul 29 prin golgeterul ei, fostul jucător al lui Espanyol, Stuani.


UPDATE: ora 22:00 Real Madrid a deschis repede scorul, prin Cristiano Ronaldo, după numai 11 minute. La Barcelona Girona a fost măcelărită cu 6-1. Real pare şi ea pusă pe fapte mari în acest meci.


Real Madrid – Girona LIVE STREAM Primera Division Real Madrid va căuta să folosească partidele pe care le va juca de acum înainte drept repetiţii pentru marele examen din sferturile de finală ale Champions League, unde vor înfrunta pe Juventus, echipa pe care a învins-o în ultima finală a competiţiei, cu scorul de 4-1. VEZI MECIUL AICI

Real Madrid – Girona LIVE STREAM Primera Division După foarte multă vreme Zinedine Zidane are la dispoziţie lotul complet şi poate decide formula de start. Obiectivul principal este ca să apară accidentări, motiv pentru care nu va folosi din primul minut tripleta BBC, cel lăsat pe bancă urmând a fi, conform presei din Madrid, galezul Gareth Bale.

Real Madrid – Girona LIVE STREAM Primera Division Întâlnesc marea revelaţie a sezonului

Real Madrid – Girona LIVE STREAM Primera Division Lângă acesta se vor mai afla croatul Luka Modric şi jucătorul care a creat mai multe discordii în vestiarul galacticilor, Isco.  Real Madrid are un avans liniştitor în privinţa prezenţei şi în viitorul sezon al Champions League, cu 12 puncte peste locul 5, ocupat de Sevilla, dar obiectivul este de a încheia pe podium.

Real Madrid – Girona LIVE STREAM Primera Division Pentru aceasta trebuie să câştige în faţa revelaţiei Girona, care la prima experienţă în fotbalul mare din Spania se bate nu pentru salvare, ci pentru locul 6, care ar însemna Europa League. Dacă învinge pe Girona Real va urca pe treapta de bronz, înaintea Valenciei cu un punct.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Închide ×