Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Bale! Cinci nume care ar putea ajunge pe Bernabeu

Tibi Demeter   
in Fotbal international
14/11/2017, 19:19
Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Bale! Cinci nume care ar putea ajunge pe Bernabeu

Fotbalistul galez trece prin momente dificile la Real Madrid, iar şefii formaţiei de pe Santiago Bernabeu sunt dispuşi să îl vândă în perioada de mercato din vară. Starul cumpărat de la Tottenham a suferit numeroase accidentări în ultima perioadă, iar de curând a suferit o nouă accidentare care îl ţine departe de teren încă o lună.

Bale s-a accidentat prima dată în acest sezon la gambă în luna septembrie, iar  jucătorul din Ţara Galilor suferit o nouă accidentare, el fiind diagnosticat cu o ruptură fibrilară în a treia parte a muşchiului aductor în această săptămănă. De altfel, galezul a lipsit 29 de partide în sezonul anterior din cauza mai multor probleme medicale.

Real Madrid a pregătit o listă impresionantă de înlocuitori pentru Bale

Florentino Perez este dispus să investească o sumă importantă pentru aducerea unui înlocuitor pe măsura lui Gareth Bale. Eden Hazard, Dele Alli şi Harry Kane sunt cele trei ţinte din Premier League şi jucătorii cu cele mai mari şanse să ajungă la pe Santiago Bernabeu în vară. Vedetele din Premier League sunt urmărite cu mare interes de Real, iar cel puţin unul are şanse mari să îl înlocuiască pe Bale

Robert Lewandowski este şi el unul dintre fotbaliştii doriţi în capitala Spaniei. Internaţionalul polonez a fost în conflict cu Bayern Munchen la finalul sezonului trecut, iar un nou insucces i-ar putea deschide calea spre Real Madrid. Presa din Spania a vorbit în ultimele zile şi despre o revenire a lui Neymar  în Primera Division, dar de această dată la marea rivală din Madrid.

Închide ×