ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Zidane! Vine un manager de la o rivală din Champions League

Real Madrid nu are cel mai bun start de stagiune în Primera Division, însă Zinedine Zidane este omul record la cârma echipei. Francezul şi-a prelungit contractul după ce a reuşit să câştige...
Autor: Marian Popovici | 17.10.2017 | 00:00
Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Zidane! Vine un manager de la o rivală din Champions League

Real Madrid nu are cel mai bun start de stagiune în Primera Division, însă Zinedine Zidane este omul record la cârma echipei. Francezul şi-a prelungit contractul după ce a reuşit să câştige titlul şi Champions League în stagiunea trecută, însă după Campionatul Mondial din 2018 ar putea prelua naţionala Franţei.

ADVERTISEMENT

Ziarul de casă al Realului, Marca, a dezvăluit că înlocuitorul lui Zidane la cârma clubului va fi argentinianul Mauricio Pochettino. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Real Madrid îşi pune antrenor anti-Barcelona

Argentinianul are performanţe remarcabile cu Tottenham, club pe care l-a propulsat în elita fotbalului englez în ultimii 3 ani. Cu Pochettino la cârmă, Spurs a încheiat pe podium în ultimele două sezoane şi este pe locul 3 în actuala stagiune, în urma celor doi granzi din Manchester.

ADVERTISEMENT

Mauricio Pochettino a declarat în repetate rânduri că nu va antrena niciodată Barcelona. Argentinianul a jucat împotriva la rivala din oraş a Barcei, Espanyol, club de la care s-a şi retras. Pochettino şi-a început şi cariera de antrenor la Espanyol, unde a antrenat între 2009 şi 2012. A plecat apoi la Southampton, iar din 2014 este pe banca tehnică a lui Tottenham Hotspur.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!