Fotbal international

Real Madrid îi avertizează pe fotbaliști să nu-și mai arate casele și obiectele de valoare. Thomas Partey, ultima victimă a hoților

01.10.2019 | 18:23
Real Madrid ii avertizeaza pe fotbalisti sa nusi mai arate casele si obiectele de valoare Thomas Partey ultima victima a hotilor
ADVERTISEMENT

După ce sâmbătă în timpul derby-ului dintre Real Madrid și Atletico Madrid, Casemiro a fost jefuit, un alt fotbalist a fost furat de hoți. Thomas Partey, mijlocașul lui Atletico, a fost prădat de hoți în timp ce se afla în Rusia, pentru meciul de marți seară cu Lokomotiv Moscova. Partey completează o listă lungă cu fotbaliști din La Liga, care au fost jefuiți în ultima vreme.

Real Madrid, avertisment pentru fotbaliști ca să nu mai fie jefuiți

Real Madrid le transmite fotbaliștilor să evite să posteze fotografii cu obiecte de lux sau din case, pentru a nu intra în atenția hoților. Thomas Partey de la Atletico a fost ultima victimă a hoților și li se alătură lui Casemiro, Alvaro Morata și Samuel Umtiti, care au fost jefuiți anul acesta. Imediat după derby-ul madridului Casemiro a fost așteptat de poliție, care l-a condus la el acasă pentru a fi alături de soția și fetița lui, care se aflau în casă în momentul jafului.

ADVERTISEMENT

Din fericire pentru ei, hoții au furat doar obiecte de valoare și au plecat fără să-i vătămeze. Alvaro Morata, colegul lui Partey de la Atletico, a avut parte de o situație similară, când se afla în lotul Spaniei pentru un meci împotriva Insulelor Feroe din grupa din care face parte și România. Familia atacantului iberic se afla în casă, dar nu a pățit nimic.

  • 26 de ani a împlinit thomas Partey pe 13 iunie
Thomas Partey a fost jefuit. Sursă foto: hepta.ro
Thomas Partey a fost jefuit. Sursă foto: hepta.ro

Umtiti, prădat de hoți după victoria cu Valencia

Un alt fotbalist din La Liga, Samuel Umtiti a fost victima hoților, chiar în timp ce Barcelona o învingea pe Valencia cu 5-2. Fundașul francez a avut pagube materiale în valoare de 130.000 de euro. Un alt caz similar s-a întâmplat în Franța, la PSG, care îl are în centrul acțiunii pe Thiago Silva, căpitanul parizienilor. Hoții au intrat în casa fundașului brazilian cu pistoale, chiar în timp ce nevasta și părinții lui se aflau în casă.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu a pățit nimic, însă hoții au furat obiecte în valoare de peste 1.000.000 de euro. Poliția încă îi caută pe hoți, însă nici în prezent nu i-a găsit, deși incidentul s-a petrecut în iarna anului 2018.

  • 50.000.000 de euro este cota de piață a lui Thomas Partey, confotm transfermarkt.com