Bombă pe Bernabeu! Cristiano Ronaldo va câştiga 30 de milioane de euro pe sezon

Silviu Ghering    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
03/02/2018, 09:48
Bombă pe Bernabeu! Cristiano Ronaldo va câştiga 30 de milioane de euro pe sezon

S-a tot vorbit şi s-a scris în ultima perioadă despre faptul că portughezul Cristiano Ronaldo s-ar putea despărţi în această vară de Real Madrid. Pe de o parte orgoliul său a fost şifonat de refuzul preşedintelui Florentino Perez de a-i face salariul de 45 de milioane de euro, ca a lui Leo Messi la Barcelona, pe de alta Real vrea un alt VIP, pe brazilianul Neymar şi cei doi nu ar putea niciodată coabita împreună.

Iată însă că presa spaniolă aruncă bomba cu puţin timp înaintea crucialului meci din Champions League al Realului cu PSG, adică tocmai cu actuala echipă a lui Neymar! Dacă e doar strategie pentru a linişti apele învolburate în vestiarul galacticilor sau chiar aşa se va petrece e greu de spus, ambele variante putând fi luate în calcul.

E doar strategie pentru bossul lui Real Madrid?

Concret, poate şi strâns cu uşa de faptul că Real îşi va juca în dubla cu francezii ultima şansă de a salva un sezon dezastruos pe plan intern, Florentino Perez ar fi revenit la sentimente mai bune faţă de cel care a avut o importantă contribuţie la câştigarea în ultimii doi ani a nu mai puţin de opt trofee, deşi relaţiile dintre preşedinte şi Ronaldo s-au răcit considerabil de ceva timp.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Lui Ronaldo i s-a promis o mărire salarială, dar nu la nivelul lui Messi, nici măcar a lui Neymar, care cu 36 de milioane pe an la PSG e al doilea după starul Barcelonei. Portughezul ar urma să primească 9 milioane mai mult decât în actualul contract, adică 30 de milioane pe sezon. Deocamdată nu există încă nici o reacţie din partea lui Cristiano Ronaldo.

Ştirea MOMENTULUI

Franța – Croația, ora 18:00, live video finala la CM 2018. Pentru istorie

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.