Sport

Real Madrid îi pregătește un contract fabulos lui Vinicius. Ce clauză de reziliere va avea

Florentino Perez este cu gândul la viitorul lui Real Madrid și îi pregătește un contract extrem de atractiv lui Vinicius.
06.11.2021 | 13:21
Real Madrid ii pregateste un contract fabulos lui Vinicius Ce clauza de reziliere va avea
ADVERTISEMENT

Brazilianul de 21 de ani este considerat, alături de conaționalul său Rodrygo, următorul superstar de pe Santiago Bernabeu.

Deși înțelegerea expiră în vara anului 2024, ”galacticii” vor să se asigure că nu ajung într-o situație limită și vor să-i ofere până la finalul actualei stagiuni un nou contract.

ADVERTISEMENT

Vinicius va avea un contract de superstar la Real Madrid

Conform site-ului abc.es, Florentino Perez a decis ca Vinicius să fie pus în capul listei de vedete la Real Madrid și în aceste condiții îi pregătește un contract care să rivalizeze cu cel al colegilor săi cu ștate vechi la echipă.

În ciuda faptului că are unul dintre cele mai mici salarii la gruparea ”blanco”, atacantul brazilian nu a comentat niciodată nimic de rău și nici nu a mers să ceară vreo mărire de salariu. Iar acest lucru joacă în favoarea sa la acest moment.

ADVERTISEMENT

În curând, el va avea pe masă un contract care va fi valabil până în 2028 și o mărire substanțială a veniturilor. Noul acord îl va înlocui pe cel vechi încă din vară, iar Vinicius ar urma să încaseze în sezonul viitor un salariu de 5,5 milioane de euro, iar suma ar putea crește în funcție de bonusuri. În plus, venitul jucătorului se va mări progrsiv cu fiecare sezon din contract.

Clauză ca a lui Pedri și Ansu Fati

Explozia pe care a avut-o Vinicius în ultima perioadă l-au făcut un jucător interesant pentru celelalte cluburi cu potențial financiar uriaș, dar brazilianul a spus în mai multe rânduri că își dorește ca viitorul său să fie legat de Real Madrid.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestor declarații de dragoste, Florentino Perez vrea să-și asigure noul star și îi va face o clauză de reziliere stratosferică de un miliard de euro, cu 300.000.000 de euro mai mult decât cea existentă în actuala înțelegere, care îl va pune pe aceeași treaptă cu francezul Karim Benzema.

O astfel de clauză absolut colosală au și noile vedete ale marii rivale FC Barcelona, Pedri și Ansu Fati. Catalanii au reușit să le prelungească înțelegerile și nimeni nu-i poate lua de pe Camp Nou pentru mai puțin de un miliard de euro.

ADVERTISEMENT

Vinicius, cifre fantastice în 2021

Real Madrid a plătit 45 de milioane de euro pentru transferul său în mai 2017, dar au existat foarte multe critici la acel moment. Unii au fost de părere că ”galacticii” au riscat o sumă prea mare de bani pe un tânăr despre care nu erau siguri că va confirma.

Vinicius are parte de un sezon absolut extraordinar, în 15 meciuri jucate în toate competițiile înscriind nouă goluri, tot atâtea câte reușise în total în primele două stagiuni, și cinci pase decisive.

Brazilianul a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în victoria Realului din El Clasico, iar acest i-a adus multe momente grele pe Camp Nou. El a dezvăluit că a fost victima unui atac rasist.

ADVERTISEMENT