Fotbal international

Real Madrid îi vrea pe Milinkovic-Savic și Alisson! Ofertă fabuloasă a ”galacticilor”

17.06.2018 | 18:00
Real Madrid ii vrea pe MilinkovicSavic si Alisson Oferta fabuloasa a galacticilor
ADVERTISEMENT

Imediat după numirea lui Julen Lopetegui în funcția de antrenor principal, președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a început căutările pentru întărirea echipei și îi vrea pe mijlocașul sârb Segej Milinkovic-Savic de la Lazio Roma și pe portarul brazilian Alisson Becker de la AS Roma.

Conform cotidianului Corriere dello Sport, boss-ul ”galacticilor” este dispus să cheltuiască o mică avere, 230 de milioane de euro, pentru aducerea celor doi fotbaliști pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

Real Madrid oferă 150 de milioane pentru Milinkovic-Savic și 80 de milioane pentru Alisson

Pentru a bate celelalte oferte pe care le au cei doi jucători, Real Madrid este dispusă să ofere 150 de milioane de euro pentru Sergej Milinkovic-Savic (23 de ani) și 80 de milioane de euro pentru Alisson Becker (25 de ani).

Real Madrid îi vrea pe Sergej Milinkovic-Savic de la Lazio și Alisson Becker de la Roma și oferă 230 de milioane de euro
Real Madrid îi vrea pe Sergej Milinkovic-Savic de la Lazio și Alisson Becker de la Roma și oferă 230 de milioane de euro

Mijlocașul sârb de la Lazio Roma mai este dorit de Juventus Torino și Manchester United, în timp ce portarul brazilian se află pe lista de ”cumpărături” a celor de la FC Liverpool și Chelsea Londra. De remercat că Roma a refuzat deja o ofertă de 55 de milioane de euro a ”galacticilor” pentru Allison.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Sergej Milinkovic-Savic a dezvăluit că i-a spus fiului său să aleagă oferta campioanei Italiei, Juventus Torino.

Directorul sportiv al clubului AS Roma, Carlos Monchi, a spus că prețul pentru care Alisson Becker va pleca de pe Stadio Olimpico este 100 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT