Fotbal international

Real Madrid îl copiază pe Gigi Becali! Îl dă afară pe Brahim Diaz, jucător cumpărat acum doar câteva luni! Au dat pe el 25 de milioane de euro

22.10.2019 | 20:42
Real Madrid il copiaza pe Gigi Becali Il da afara pe Brahim Diaz jucator cumparat acum doar cateva luni Au dat pe el 25 de milioane de euro
ADVERTISEMENT

Real Madrid îl imită pe Gigi Becali și l-au informat pe Brahim Diaz că este liber să-și caute echipă, pentru că nu mai intră în vederile lui Zidane, deși a fost cumpărat în iarna trecută de la Manchester City pentru 25.000.000 de euro. Brahim Diaz a fost junior la Real Madrid, dar clubul l-a lăsat să meargă la Manchester City și l-au răscumpărat, după ce ibericul devenise unul dintre favoriții lui Pep Guardiola.

Real Madrid îl copiază pe Gigi Becali

Real Madrid îi copiază modelul lui Gigi Becali, care nu are răbdare cu anumiți fotbaliști și îi dă afară după câteva meciuri. De la revenirea sa la Real Madrid, Brahim Diaz a jucat în doar 12 meciuri, în care a reușit să înscrie o dată, iar în actualul sezon din La Liga, Diaz a jucat 8 minute dintr-un singur meci. Chiar dacă a costat foarte mult pentru un jucător de doar 19 ani, clubul din Madrid nu mai are răbdare cu el.

ADVERTISEMENT

Brahim Diaz a fost foarte bucuros că s-a întors la Real Madrid, iar un motiv îl reprezenta faptul că va fi coleg cu Isco, mijlocaș care a jucat la Malaga și pe care Diaz îl admira meci de meci pe vremea când era doar un băiat de mingi.

  • 20 de ani a împlinit Brahim Diaz pe 3 august
Brahim Diaz la primul gol în tricoul lui Real Madrid. Sursă foto: hepta.ro
Brahim Diaz la primul gol în tricoul lui Real Madrid. Sursă foto: hepta.ro

Exemple asemănătoare cu Gigi Becali protagonist

Cele mai recente astfel de cazuri petrecute la FCSB, au fost în privința fotbaliștilor Andrei Marc, care a plecat înapoi la Concordia Chiajna, după doar două meciuri la vicecampioana României, Diogo Salomao, cel care nu a jucat nici în meciul din Cupa României și Lukasz Gikiewicz, polonezul dat dispărut de club. De-a lungul timpului astfel de cazuri au fost o obișnuință și nu avem cum să uităm de alt polonez, Rafal Grzelak, care nu a primit șanse și i s-a luat tricoul cu numărul 10 pentru că era chel.

ADVERTISEMENT

Krum Bibishkov va rămâne mereu în memoria fanilor FCSB, pentru că atacantul bulgar a jucat doar 120 de minute într-un meci din Cupa României, în care a ratat un penalty, la loviturile de departajare, moment în care și-a semnat sentința.

  • 17.000.000 de euro este cota de piață a lui Brahim Diaz, conform transfermarkt.com