Fotbal international

Real Madrid îl prezintă azi pe Eden Hazard. Miercuri, galacticii au parafat un nou transfer, de 50 de milioane de euro! Anunț oficial

13.06.2019 | 00:16
Eden Hazard este prezentat joi la Real Madrid

După ce miercuri l-a oficializat pe Jovic, în faţa a 10.000 de fani, Real Madrid îl prezintă joi pe noul galactic, internaționalul belgian Eden Hazard. Clubul prezidat de Florentino Perez a făcut o spectaculoasă campanie de achiziții în această vară, obiectivul fiind pe două planuri: anihiliarea supremației Barcelonei în La Liga și atacul la un nou trofeu în Champions League, iar omul care trebuie să ducă la îndeplinire aceste obiective este francezul Zinedine Zidane.

Real Madrid îl prezintă joi pe Eden Hazard și l-a adus de la Lyon pe Ferland Mendy

Care a cerut să vină pe Santiago Bernabeu jucători de calibru și Florentino Perez caută să îi îndeplinească dorințele până la capăt. Pe prima, extrem de importantă, a dus-o la bun sfârșit, în sensul în care la Madrid a ajuns un jucător cu potențial uriaș în atac, Eden Hazard, în schimbul a 100 de milioane euro, plus alte bonusuri, care pot ajunge pentru clubul de unde a plecat, Chelsea, până la 130 de milioane.

Real Madrid mai are de rezolvat practic o singură mutare și acea foarte importantă, unde există divergențe între Zinedine Zidane și Florentino Perez. Francezul își vrea compatriotul de la Manchester United, Paul Pogba, care costă însă 150 de milioane euro, Perez îl preferă pe danezul lui Tottenham, Christian Erikssen, pentru 80 de milioane.

Eden Hazard este primul galactic după mulți ani. Cine va fi al doilea: Pogba sau Erikssen

Postul brazilianul Marcelo e în mare pericol

Deocamdată, miercuri madrilenii au mai bifat un transfer, de 50.000.000 de euro, dezvăluit încă dinaintea meciului Andorra – Franța de selecționerul campioanei mondiale, Didier Deschamps. Ferland Mendy va ajunge la Real Madrid. Și a ajuns miercuri, devenind marele rival pentru brazilianul Marcelo pentru postul de fundaș stânga.

? Ferland Mendy is a madridista!¡Ferland Mendy ya es madridista!#WelcomeMendy | #RealMadrid

Gepostet von Real Madrid C.F. am Mittwoch, 12. Juni 2019

Ferland Mendy are 24 de ani și a jucat la Lyon. În acest fel se redeschide și încă serios pista plecării lui Marcelo la prietenul său Cristiano Ronaldo, la Juventus, pentru că venirea francezului duce clar la ideea că Marcelo devine a doua opțiune, iar dacă va rămâne la Madrid riscă să stea multe meciuri pe bancă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri