Real Madrid îl vrea cu orice preț pe Pogba. Toni Kroos ar putea ajunge pe Old Trafford la schimb

Adrian Baciu   
în Fotbal international
03/01/2020, 17:22
Real Madrid îl vrea cu orice preț pe Pogba. Toni Kroos ar putea ajunge pe Old Trafford la schimb
Real Madrid îl vrea cu orice preț pe Pogba. Toni Kroos ar putea ajunge pe Old Trafford la schimb. Sursa foto: hepta.ro

În ciuda faptului că are un sezon șters pe ”Old Trafford”, campionul mondial Paul Pogba este la mare căutare printre granzii Europei. Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor, Real Madrid, face orice pentru a-l aduce pe mijlocașul francez. Presa engleză anunță că ibericii sunt gata să renunțe la un titular pentru a-i face loc lui Pogba.

Real Madrid îl vrea cu orice preț pe Pogba. Toni Kroos ar putea ajunge pe Old Trafford la schimb

Conform celor de la The Sun, cariera lui Paul Pogba în tricoul celor de la Manchester United este ca și încheiată. Nici conducătorii clubului nu mai au încredere în concentrarea jucătorului, și nici acesta din urmă nu mai este convins că poate face performanță cu ”diavolii”.

În aceste condiții, o plecare din Anglia a francezului este în pole-position, scriu jurnaliștii britanici. Cea mai interesată echipă pentru achiziționarea acestuia este Real Madrid. Atât Florentino Perez, cât şi Zinedine Zidane îl doresc cu orice preţ pe fostul mijlocaș al lui Juventus.

Potrivit sursei citate, gruparea de pe ”Santiago Bernabeu” este dispusă să îl trimită pe Toni Kroos (29 de ani) pe Old Trafford pentru a facilita transferul lui Pogba (26 de ani) în La Liga.

Manchester United, de acord cu venirea lui Kroos

Kroos pe Old Trafford” nu este un scenariu nou pentru fanii lui Manchester United. În 2014, după ce mijlocașul a câștigat Cupa Mondială cu Germania, acesta a fost aproape de venirea în Premier League.

În final, Real Madrid a câștigat atunci lupta pentru semnătura mijlocașului. Englezii scriu acum că Toni Kroos va pleca oricum de la Madrid în cazul venirii lui Pogba. Fie la Manchester, fie în altă parte va ajunge jucătorul german.

Paul Pogba, prezențe meteorice la United în acest sezon

Dacă Toni Kroos este titular meci de meci pentru Real Madrid, Paul Pogba este un jucător cu prezențe extrem de rare la United. Doar două meciuri a bifat acesta pentru trupa lui Ole Gunnar Solskjaer din septembrie până în prezent.

Accidentările au fost cauzele principale ale minutelor puține prinse de Pogba pe ”Old Trafford” în sezonul 2019-2020. În schimb, Kroos a bifat aproape toate partidele jucate de Real Madrid în acest sezon de La Liga și Champions League.

Pogba, la ”reducere”

În vara lui 2019, când credeau că Pogba va fi un jucător fundamental în echipa lor, șefii lui United îi stabiliseră un preț de aproape 200.000.000 de euro. Acum, englezii scriu că acesta ar putea pleca și pe o sumă de 100.000.000 de euro, aproximativ egală cu cea a venirii sale de la Juventus în 2016.

  • 100.000.000 de euro este cota lui Pogba
  • 60.000.000 de euro este cota lui Kroos (transfermarkt)
Închide ×