Fotbal international

Perez nu mai are răbdare. Îl vrea pe Neymar în această vară!

Florentino Perez primeşte un ajutor nesperat din partea jucătorilor săi pentru transferul lui Neymar! Mesajul lui Isco pentru brazilian.
22.01.2018 | 12:16
Perez nu mai are rabdare Il vrea pe Neymar in aceasta vara

Preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a transmis jucătorilor că în actuala situaţie, cu FC Barcelona galopând la distanţă uriaşă de toată lumea în Primera Division, obiectivele galacticilor s-au schimbat: loc de Champions League în campionat, Cupa Spaniei, dar, mai ales, Champions League. Scopul este ca în acest fel să înlăture din mentalul elevilor lui Zinedine Zidane obsesia recuperării ecartului faţă de catalani, unul care este cu adevărat imposibil de refăcut.

Deja Perez face strategii pentru viitorul sezon, pe care nu mai vrea să îl înceapă la fel de dezastruos ca actualul. Ştie că era BBC a luat definitiv sfârşit şi că Benzema şi Cristiano Ronaldo îşi vor face bagajele în vară, lucru care s-ar putea întâmpla şi cu galezul, în cazul în care iar se va reaccidenta în următoarele luni. Trebuie un nou Real şi omul în jurul căruia se va construi este tocmai un fost star al Barcelonei, brazilianul Neymar.

E necesară o revoluţie în lotul lui Real Madrid

Şi în vestiarul de pe Santiago Bernabeu se vorbeşte tot mai mult despre această revoluţie a lotului în vară. Unul dintre cei mai influenţi jucători, căpitanul Sergio Ramos, nu s-a ferit să le spună coechipierilor, chiar şi cu Ronaldo de faţă, că a sosit momentul unei mari schimbări, inclusiv de lider, la echipă şi că soluţia Neymar, despre care s-a vorbit tot mai mult în ultimele luni este una excelentă pentru revigorarea lotului. Cu alte cuvinte, Sergio Ramos i-a spus Bun venit brazilianului la Real!

Însă, cel care se află într-o strânsă legătură cu vedeta lui PSG este Isco. Acesta este bun prieten cu Neymar şi cei doi se întreţin frecvent pe reţele de socializare, fac schimb de jocuri sau de clipuri video. Isco îi cere brazilianului să renunţe acum la PSG şi să vină la Madrid. Ultimul său mesaj este record de scurt: “Vino!”. Un mesaj care se potriveşte de minune cu decizia lui Florentino Perez de a nu mai aştepta, cum fusese vorba, vara lui 2019.

Preşedintele lui Real îl vrea acum, la final de sezon, pe Neymar, temându-se că fără brazilian ar putea urma un nou sezon cenuşiu pentru galactici, precum cel actual. El este dispus să asculte cât cere PSG ca transfer şi să introducă în operaţiune orice jucător sau jucători la schimb cu parizienii, dar nu mai vrea sub nici o formă să mai aştepte încă un an, drept pentru care i-a transmis şi tatălui lui Neymar să îl lămurească pe fiul său că trebuie să plece în această vară. Însă, în februarie, Neymar va fi marele duşman pentru dubla campioană a Europei în Champions League.