O legendă a fotbalului dezvăluie: “Salah ajunge la Real Madrid!”

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
16/04/2018, 21:05
O legendă a fotbalului dezvăluie: “Salah ajunge la Real Madrid!”

În vară Real Madrid va revoluţiona lotul aproape din temelii. Vor pleca mai mulţi jucători, inclusiv dintre titulari şi vor veni nume noi, dar consacrate. Lista de top este lungă şi din ea sigur se vor regăsi câteva nume din toamnă pe Santiago Bernabeu. Unul dintre starurile care poate ajunge sub comanda lui Zinedine Zidane sau, cine ştie a unui nou tehnician, este atacantul echipei Liverpool, egipteanul Mohamed Salah.

Este clar că perioada lui Karim Benzema şi foarte probabil a lui Gareth Bale se apropie de final. Trebuie sânge proaspăt şi de mare calitate, nu tineri de perspectivă cum au fost aduşi vara trecută. Salah, care are 30 de goluri marcate în Premier League, este o variantă excelentă. La fel ca şi polonezul Robert Lewandowski de la Bayern.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Mido e sigur de reuşita compatriotului său la Madrid

Fostul mare internaţional egiptean Mido, astăzi antrenor în ţara sa, confirmă cu multă siguranţă interesul madrilenilor pentru Salah, pe care îl consideră cel mai bun jucător din istoria faraonilor din toate timpurile. Mido pariază cu ochii închişi pe reuşita compatriotului său la orice club ar merge.

“La început m-am temut pentru el când a mers la Liverpool. Dar m-am liniştit repede. Are un mental extraordinar şi şi-a intrat în treabă din primul moment. Este la un asemenea nivel acum încât poate juca absolut oriunde şi va da acelaşi randament foarte ridicat. Ştiu că Real Madrid îl vrea şi deja tatonează terenul, să vadă condiţiile în care poate să îl aducă pe Bernabeu”. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×