Sport

După Mbappe, ia Real Madrid și un alt adversar în drumul spre finala Ligii Campionilor? Un star al lui Manchester City este în capitala Spaniei!

Trecut pe linie moartă de Pep Guardiola, Ilkay Gundogan n-a stat pe gânduri și a zburat spre Spania, dornic să vadă dacă interesul exprimat de Real Madrid pe vremea când era la Dortmund mai este de actualitate.
16.05.2022 | 23:05
Dupa Mbappe ia Real Madrid si un alt adversar in drumul spre finala Ligii Campionilor Un star al lui Manchester City este in capitala Spaniei
Ilkay Gundogan și-ar dori să schimbe tabăra lui Manchester City cu cea a lui Real Madrid. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Real Madrid a lovit năpraznic în această primăvară, în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Iar capacitatea echipei de a găsi drumul spre finală pare că face furori între foștii adversari.

Așa s-a întâmplat cu starul lui PSG, Kylian Mbappe, care este de așteptat să semneze imediat ce devine liber de contract. Iar acum și un alt fost adversar, de această dată din semifinale, pare tentat de un contract.

ADVERTISEMENT

Ilkay Gundogan nu a uitat de interesul lui Real Madrid

Pe vremea când evolua pentru Borussia Dortmund, Ilkay Gundogan a fost dorit de Real Madrid. Internaționalul german a semnat însă cu Manchester City în 2016, pentru aproximativ 20 de milioane de lire sterline.

A fost un om esențial pentru echipă și proiectul lui Pep Guardiola. Și a strâns o grămadă de trofee în cele șase sezoane petrecute în tricoul ”cetățenilor”.

ADVERTISEMENT

Mai exact, trei titluri în Premier League, tot atâtea Cupe ale Ligii, plus un triumf în FA Cup. Este deja cel mai bun marcator german în Premier League. Iar dacă va lua un nou titlu, ar deveni și cel mai titrat fotbalist din țara sa în Anglia.

Lipsește însă ceva. Mai exact Liga Campionilor, trofeu de care Pep Guardiola nu s-a lipit de la plecarea de la FC Barcelona. Iar după ce a văzut capacitatea lui Real Madrid de a bifa succese în această competiție, desigur, pentru Gundogan, capitala Spaniei a devenit o destinație dezirabilă.

ADVERTISEMENT

Cu atât mai mult cu cât a fost anunțat deja de Pep Guardiola că, precum în cazul lui Fernandinho, care este căpitanul echipei, este liber să plece la finalul stagiunii.

Decizia este de înțeles. Jucătorul mai are un singur an de contract, nu este indispensabil. Iar echipa ar putea profita să câștige ceva bani dacă-l cedează acum.

ADVERTISEMENT

Este motivul pentru care, atunci când jucătorii au primit două zile libere după confruntarea cu West Ham, germanul a închiriat un avion privat. Și a zburat, scrie Daily Mail, către capitala Spaniei.

Dacă s-a întâlnit și cu oficialii lui Real Madrid, rămâne, cu siguranță, să aflăm. Deja piața transferurilor este efervescentă.

ADVERTISEMENT
Tags: