Fotbal international

Real Madrid, în carantină 14 zile! Un sportiv al echipei de baschet a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Jovic: ”Am folosit aceleași echipamente de recuperare”

13.03.2020 | 08:17
Real Madrid in carantina 14 zile Un sportiv al echipei de baschet a fost depistat pozitiv cu coronavirus Jovic Am folosit aceleasi echipamente de recuperare
ADVERTISEMENT

Sportivii și staff-urile echipelor de fotbal și baschet de la Real Madrid vor intra în carantină, timp de 14 zile, după ce un baschetbalist a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Din cauza situației, meciul echipei de fotbal cu Manchester City, returul optimilor din Liga Campionilor, are șanse minime să se dispute.


UPDATE, 13 martie, ora 08:18 / Atacantul sârb al echipei Real Madrid, Luka Jovic, a declarat că a folosit aceleași echipamente de recuperare ca și baschetbalistul Trey Thompkins, care a fost depistat pozitiv la coronavirus.

ADVERTISEMENT

”Am fost la antrenament, dar au venit de la club și au spus că nu facem antrenament și nici nu vom mai avea pentru următoarele două săptămâni. Cu toții ar trebui să fim acasă și să nu părăsim Madridul. De când am fost accidentat, am folosit aceleași echipamente de recuperare ca și jucătorul de baschet depistat cu coronavirus. Mă simt foarte bine, nu am simptome, așteptăm decizia clubului”, a declarat Jovic, conform As.


Real Madrid, în carantină din cauza coronavirusului

Un sportiv legitimat la secția de baschet a clubului Real Madrid a fost depistat cu coronavirus.

Starea jucătorului duce la măsuri de protecție suplimentare luate de clubul madrilean, care a decis intrarea în carantină a primelor echipe de fotbal și baschet.

ADVERTISEMENT

Clubul Real Madrid a anunțat pe site-ul oficial, prin intermediul unui comunicat, depistarea baschetbalistului cu coronavirus și intrarea în carantină a echipelor de fotbal și baschet.

Real Madrid anunță că un jucător legitimat la echipa noastră de baschet a fost depistat cu coronavirus. De la aflarea veștii, urmând recomandările, s-a decis ca echipele de fotbal și de baschet din cadrul clubului, cele două echipe folosind aceeași bază de pregătire, să intre în carantină.

ADVERTISEMENT

Ca urmare, a fost decisă închiderea bazei de pregătire și se recomandă ca toți angajații clubului să intre în carantină. Meciurile de fotbal și baschet programate în următoarele două zile nu se vor mai juca”, se arată în comunicatul emis de Real Madrid.

Meciul cu Manchester City, șanse mici să se dispute

Real Madrid urma să joace vineri, 13 martie, cu Getafe în La Liga, în timp ce patru zile mai târziu era programat returul cu Manchester City, din optimile Champions League.

ADVERTISEMENT

Comunicatul emis de club atestă că meciul de campionat cu siguranță nu se va juca, dar, conform perioadei de carantină anunțată în următoarele 14 zile, sunt șanse infime ca jocul din Liga Campionilor să se dispute la data stabilită inițial.

În turul de la Madrid, Manchester City s-a impus cu 2-1.

ADVERTISEMENT
Tags: