ADVERTISEMENT
Sport

Real Madrid intră într-o nouă eră. Cine va purta banderola de căpitan după plecarea lui Sergio Ramos

Real Madrid și-a ales noul căpitan. Un veteran al echipei va purta banderola după plecarea lui Sergio Ramos.
Autor: Bogdan Solomon | 25.06.2021 | 18:11
Real Madrid intră într-o nouă eră. Cine va purta banderola de căpitan după plecarea lui Sergio Ramos
„Galacticii” și-au ales noul căpitan după plecarea lui Ramos. Sursa foto: hepta.ro

Florentino Perez a răspuns întrebării care stătea în această perioadă pe buzele tuturor fanilor lui Real Madrid. Odată cu plecarea lui Sergio Ramos, elevii lui Carlo Ancelotti au decis ca banderola de căpitan să fie purtată de brazilianul Marcelo.

ADVERTISEMENT

În schimb, rolul de lider al vestiarului îi va reveni, cel mai probabil, lui Casemiro. Chiar dacă are doar 29 de ani, acesta și-a câștigat rapid un loc în primul „11” și a devenit „un exemplu când vine vorba despre comportament”.

Nici Ramos nu pare să stea prea multă vreme fără angajament după despărțirea de „galactici”. „Le-a transmis anumitor jucători de la Real Madrid că următoarea sa destinație este Paris Saint Germain”, susțin cei de la Tiempo de Juego.

ADVERTISEMENT

Marcelo, noul căpitan al Realului. Florentino Perez a făcut anunțul

Marcelo va continua la echipa și va fi căpitan. Merită. E greu să găsești un fundaș de bandă la fel de bun ca el. Alături de Roberto Carlos, cred că este unul dintre cei mai buni fundași stânga din istorie”, a declarat președintele Realului, dezvăluind, totodată, motivul pentru care fostul căpitan a părăsit echipa după 16 ani.

Concret, disensiunile au apărut din cauza duratei pe care urma să o aibă următorul contract. În timp ce veteranul de 35 de ani și-a exprimat dorința de a rămâne până în 2023, clubul i-a oferit un angajament valabil doar pentru sezonul viitor. Inevitabil, până la una dintre cele mai dureroase „rupturi” din istoria fotbalului mondial a mai fost doar un pas.

ADVERTISEMENT

Îl iubesc pe Ramos ca pe copilul meu. Eu l-am adus aici, în 2005. Eu n-am mai fost niciodată la o conferință cu un jucător, cum am fost la el. Îl ador, este și va rămâne o legendă pentru Real Madrid.

Noi i-am oferit o prelungire de contract, el a avut un termen să ofere răspunsul final, ceea ce nu s-a respectat. Real Madrid este casa lui și va reveni aici, într-o altă poziție”,  a explicat Florentino Perez.

ADVERTISEMENT

Sergio Ramos, copleșit de emoții la despărțire: „Se termină o etapă unică în viața mea”

Cu prilejul unei ceremonii emoționante, la care a luat parte și președintele Florentino Perez, Sergio Ramos s-a despărțit oficial de Real Madrid. În locul său a fost adus fundașul de 28 de ani al lui Bayern Munchen, David Alaba, care va încasa nu doar un salariu stagional de 10 milioane de euro, ci și o primă de instalare de 20 de milioane.

A venit una dintre cele mai dificile zile din viața mea, ziua în care mă despart de Real Madrid. N-am cum să nu fiu emoționat, mi-ar fi plăcut să mai joc un meci pe stadionul nostru, Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

Vreau să mulțumesc clubului, președintelui, colegilor mei, tuturor angajaților din club. Și nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc suporterilor, care m-au sprijinit în cele mai dificile momente.

Real Madrid va rămâne în inima mea. Se termină o etapă unică în viața mea, e clar că nu o să mai trăiesc niciodată așa ceva. Acum se deschide o nouă etapă, voi putea câștiga titluri noi. Vă mulțumesc tuturor”, au fost cuvintele rostite, printre lacrimi, de Ramos.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1