Sport

Real Madrid intră într-o nouă eră. Loviturile pregătite de Florentino Perez pentru sezonul 2022-2023

Mbappe rămâne principala țintă a „galacticilor”, Lui i s-ar putea alătura din sezonul viitor alte două staruri ale fotbalului european.
02.09.2021 | 13:38
Real Madrid intra intro noua era Loviturile pregatite de Florentino Perez pentru sezonul 20222023
Florentino Perez vrea să construiască o echipă de vis în capitala Spaniei. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Chiar dacă șeicii de la PSG au refuzat fără să stea pe gânduri toate ofertele primite în această vară, Real Madrid nu renunță la Kylian Mbappe. Florentino Perez a pus deja la punct planul prin care urmează să construiască o adevărată echipă „galactică” în viitoarea stagiune, iar francezul este pionul principal.

Lui ar urma să i se alăture, însă, alte două staruri ale fotbalului european. Potrivit celor de la Marca, președintele grupării blanco încearcă să profite de dorința lui Erling Haaland de a evolua pe Santiago Bernabeu și să oficializeze transferul său în vara lui 2022, când va trebui să achite doar 75 milioane de euro, reprezentând clauza de reziliere a starului norvegian.

ADVERTISEMENT

Florentino Perez forțează transferurile Mbappe și Haaland la Real Madrid

Doi la preț de unul” este titlul sugestiv dat de jurnaliștii spanioli articolului care dezvăluie visul lui Florentino Perez de a avea în echipă cei mai buni tineri jucători ai lumii. Dacă „misiunea” Mbappe pare deja îndeplinită, în condițiile în care acesta își dorește să evolueze pentru Real Madrid și poate semna pe 1 ianuarie 2022, când intră oficial în cele șase luni de contract, Haaland nu va putea îmbrăca tricoul formației blaugrana mai devreme de vara viitoare.

Primele contacte au fost pozitive. Norvegianul vrea să joace pentru Real Madrid, iar prețul de transfer va fi unul atractiv. Relația bună dintre liderii lui Real Madrid și Borussia Dortmund este un mare atu în vederea mutării”, susțin cei de la Marca.

ADVERTISEMENT

Și Pogba ar urma să ajungă pe Santiago Bernabeu

Compartimentul ofensiv nu este singurul care îl preocupă pe Florentino Perez în perspectiva sezonului 2022-2023. Odată cu Mbappe și Haaland, la Real Madrid ar poate să ajungă și Paul Pogba, în cazul în care oficialii lui Manchester United nu îl vor convinge – prin sosirea lui Cristiano Ronaldo – să continue pe Old Traford.

Ultimul jucător vizat de „galactici” este fundașul central al Sevillei, Jules Kounde, dorit insistent și de Thomas Tuchel la Chelsea. Andaluzii îl vor ceda, însă, doar echipei care se va arăta dispusă să achite clauza de reziliere în valoare de 75 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Hazard, hotărât să reușească la Real Madrid: „Au cheltuit mulți bani! Vreau să ofer ceva înapoi”

Până în viitoarea stagiune, când planul lui Florentino Perez va putea deveni realitate, Eden Hazard vrea să demonstreze că merită să rămână pe Santiago Bernabeu. Asta deși în spațiul public a circulat zvonul potrivit căruia clubul l-ar fi pus în fruntea listei de transferuri.

Am semnat cu Real Madrid pentru cinci sezoane. Primele două nu au fost bune. Accidentările nu m-au ajutat deloc, dar încă mai am mai mult de trei sezoane să îmi dovedesc valoarea. Sper că voi reuși.

ADVERTISEMENT

Sper să mă trezesc într-o dimineață  și să mă simt bine la antrenamente. Dacă simt durere acolo, o voi lua cu mine la jocuri și nu voi scăpa de ea. Aștept acel moment când voi putea să dovedesc din nou.

Real Madrid a cheltuit deja o mulțime de bani cu mine. Vreau să le ofer ceva înapoi. Toată lumea crede că eu sunt accidentat mereu. Acesta este adevărul, dar dacă ne uităm la cariera mea, nu este un jucător care, în 10 ani, să fi jucat la fel de multe meciuri ca mine.

Fac ceea ce trebuie. Lucrez în fiecare zi cu fizioterapeutul. Încă de la începutul sezonului, am făcut o treabă bună cu preparatorul fizic. Momentan, totul este în regulă, mă simt mai bine, dar nu sunt refăcut complet. Sper că vom continua la fel”, a declarat belgianul, citat de goal.com.

ADVERTISEMENT