Scandal la Real! Isco îl dărâmă pe CR7: “Doar maşini de lux”

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
06/02/2018, 18:32
Scandal la Real! Isco îl dărâmă pe CR7: “Doar maşini de lux” GALERIE FOTO

Tensiunile din vestiarul lui Real Madrid tind să atingă cele mai înalte cote tocmai acum, când bate la uşă cruciala dublă cu PSG din optimile Champions League. Unul dintre rebelii de serviciu de pe Santiago Bernabeu, internaţionalul spaniol Isco Alarcon, a răbufnit la adresa a patru dintre cei mai importanţi jucători din lot, oamenii susţinuţi necondiţionat de către antrenorul Zinedine Zidane.

Isco a luat la ţintă jucători care păreau intangibili cel puţin până acum, care au scris istorie la Madrid în ultimii ani şi care au avut un mare aport la câştigarea celor opt trofee în ultimii doi ani, dar care, în opinia sa, sunt plictisiţi să mai lupte pentru Real şi au alte preocupări, pe care le consideră mai importante. 

Isco nu e la primul scandal la Real Madrid

Isco despre 

…Cristiano Ronaldo: “Nu-i mai arde decât de maşini de lux, avioane private şi body-building”

…  Gareth Bale :

… Karim Benzema: “E regele cluburilor. Play-boy, căruia îi arde mai mult de petreceri decât de fotbal”

… Raphael Varane: ” Pierde nopţile în faţa televizorului la meciurile din NBA”

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.