Fotbal international

Efectele umilinţei din El Clasico. Real Madrid îşi ia fundaş din Serie A!

După înfrângerea severă din El Clasico Real Madrid va trece la întărirea lotului. Portarul lui Athletic Bilbao, Kepa, va sosi prin achitarea clauzei de eliberare, dar obiectivul imediat este un fundaş cu mare experienţă din Serie A, care a fost adversarul lui Real în ultima finală a Ligii Campionilor.
24.12.2017 | 18:35
Efectele umilinţei din El Clasico. Real Madrid îşi ia fundaş din Serie A!

Dezastrul din El Clasico are şi părţi pozitive. Atât preşedintele Florentino Perez cât şi antrenorul Zinedine Zidane şi-au dat seama că nu mai este timp de aşteptare până vara viitoare, pentru a efectua câteva achiziţii pe posturile deficitare, până nu va fi prea târziu. Deja este ştiut că portarul lui Bilbao, Kepa, este al lui Real, care va plăti 20 de milioane clauza de eliberare, dar achiziţiile abia încep cu acesta.

După ce s-a văzut că apărarea a intrat de foarte multe ori la apă în meciul cu Barcelona a devenit limpede că e urgentă nevoie de stâlp în zona centrală a apărării, acela fiind locul vulnerabil în faţa catalanilor, pentru că Sergio Ramos a fost doar un coleric pus pe rupt picioarele, iar Varane a fost depăşit complet de evenimente. Drept urmare, Zinedine Zidane a spus pe cine ar vedea potrivit şi deja primele contacte au început.

Real Madrid are o apărare penetrabilă

Cel ales a jucat împotriva madrilenilor în ultima finală a Ligii Campionilor, câştigată de Real cu 4-1. Este Leonardo Bonucci, 30 de ani, jucător care s-a certat în mai multe rânduri cu antrenorul Massimiliano Allegri pe vremea când era la Juventus şi în vară a fost vândut la AC Milan , pentru 42 de milioane de euro. Numai că la Milan Bonucci a fost o mare decepţie şi patronii chinezi ar fi dispuşi să scape de el.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Bonucci a jucat foarte prost şi în finala Ligii Campionilor, când a greşit grav în mai multe rânduri, dar Zidane consideră că italianul ar pune ordine într-o apărare care intră prea uşor şi prea des la apă. Problema este că Real joacă în sistem cu patru fundaşi, iar Bonucci a evoluat de foarte mult timp în linie de trei la Juventus, iar Milan a căutat să se adapteze, modificând modulul la trei fundaşi, pentru a fi bine pentru Bonucci.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri