Foto. Realul, în haine noi! Cum vor arăta tricourile madrilenilor în sezonul viitor

Razvan Nicolae   
in Galerie foto
14/03/2018, 10:12
Foto. Realul, în haine noi! Cum vor arăta tricourile madrilenilor în sezonul viitor GALERIE FOTO

Real Madrid va juca în sezonul viitor din Liga Campionilor în tricouri de culoare roşie. Viitorul echipament pentru meciurile din deplasare au ajuns deja pe internet, iar site-ul Footy Headlines a dezvăluit cum vor arăta tricourile pe care le vor purta Cristiano Ronaldo şi compania. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Campioana Spaniei va purta din nou un echipament roşu, aşa cum s-a întâmplat şi în sezonul 2011-12. De această dată, sigla sponsorului tehnic şi emblema clubului vor avea aceeaşi culoare cu cea a echipamentului care va face parte din colecţia Tango.

Real Madrid va vinde noile tricouri din august

Conform presei din Spania, noul echipament va putea să fie cumpărat de la mijlocul lunii august, cu puţin timp înainte de a începe Liga Campionilor. Al treilea rând de tricouri va fi purtat doar în această competiţie, în meciurile din deplasare.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×