Efectele penaltyului de la Madrid: arbitrul Oliver şi soţia ameninţati!

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
15/04/2018, 13:43
Efectele penaltyului de la Madrid: arbitrul Oliver şi soţia ameninţati!

Viaţa arbitrului englez Michael Oliver şi a soţiei sale Lucy a devenit un iad după meciul din Champions League dintre Real Madrid şi Juventus. Oliver a dictat un penalty pentru spanioli, la scorul de 0-3, în minutul 93, penalty transformat de Cristiano Ronaldo şi care a adus calificarea echipei sale în semifinale.

Italienii au contestat vehement decizia arbitrului şi foarte multă lume opinează că a fost acordat cu mare uşurinţă. Portarul lui Juventus, Gigi Buffon, şi-a pierdut control nervilor şi a adresat multe cuvinte grele centralului partidei, a cărui inimă a înocuit-o cu un coş de gunoi. 

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Cuplul englez suportă consencinţele după Real Madrid – Juventus 1-3

Problema este că după acest meci şi după ce s-au descoperit câteva postări anterioare ale lui Lucy Oliver, soţia arbitrului, făcute la Madrid, oraş pe care spune că îl iubeşte au apărut tot mai multe ameninţări la adresa celor doi, ceea ce a determinat poliţia britanică să deschidă o anchetă.

Lucy Oliver a primit ameninţări pe telefon, pe Twitter, în cutia poştală a locuinţei familiei şi din partea unor persoane care au strigat chiar în faţa casei. Lucy este şi ea arbitru în liga feminină. Faptul că a făcut aprecieri la adresa lui Real Madrid a inflamat şi mai mult spiritele. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×