Portarul lui Juventus nu va cere scuze arbitrului englez: “Sunt Buffon şi nu regret nimic”

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
15/04/2018, 14:11
Portarul lui Juventus nu va cere scuze arbitrului englez: “Sunt Buffon şi nu regret nimic”

După ce arbitrul englez Michael Oliver a ucis visul unei incredibile remontada pentru Juventus la Madrid, acordând penalty pentru Real în minutul 93 portarul lui Juventus, Gigi Buffon s-a dezlănţuit cu cuvinte grele la adresa centralului. El a spus că acesta are un coş de gunoi în piept în loc de inimă şi că numai un animal, nu un om, putea lua acea decizie.

Mai întîi Alex Del Piero, nume de legendă pentru fotbalul italian şi pentru Juventus l-a certat pe Buffon pentru invectivele sale, apoi cotidianul Gazzetta dello Sport i-a cerut public să ceară scuze şi să şteargă cuvintele, el fiind un model pentru copii şi jucătorii tineri.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Marele regret al lui Buffon după Real Madrid – Juventus 1-3

Însă Buffon nu are nici cea mai mică intenţie să retracteze măcar un cuvânt. “Eu sunt Buffon şi nu regret nimic din ceea ce am spus şi aş spune şi acum exact la fel. Sunt o fiinţă umană, care pune pasiune, care se supără, care are sentimetele ei. Uneori găsesc modul corect, alteori mai puţin corect de a vorbi, dar acesta sunt eu.

Un arbitru cu experienţă nu ar fi dat acel penalty. Ar fi ajuns în prelungiri şi ar li lăsat terenul să decidă cine să meargă mai departe. E greu de descris ce simt şi acum, când mă gândesc cât de aproape am fost să repetăm miracolul Romei. Cum ar fi fost să mergem amândouă după întoarceri de rezultat de neînchipuit? Nu am cum să îmi retrag vreodată cuvintele, pentru că nici el nu va mai putea vreodată să retragă acel penalty” Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×