Allegri, mai mult decât fair-play. Dialog aprins cu Sergio Ramos la final!

REAL
Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
12/04/2018, 10:27
Allegri, mai mult decât fair-play. Dialog aprins cu Sergio Ramos la final!

Juventus a fost la un pas să producă minunea la Madrid, însă Realul a obţinut calificarea în semifinale, chiar dacă a fost învinsă de italieni, scor 1-3. La finalul meciului, Massimiliano Allegri, antrenorul campioanei Italiei, a avut un discurs elegant.

Nu trebuie să facem un caz din această eliminare, nu trebuie să plângem. Trebuie să trecem peste tot şi să ne canalizăm pe campionat. Ne aşteaptă meciuri grele în continuare. A fost o dublă foarte bună cu Real, fiecare dintre echipe a jucat fantastic câte un meci. Cred că VAR-ul e un instrument foarte important, care ar fi lămurit ce s-a întâmplat în prelungiri”, a declarat Allegri.

Dialog Allegri-Ramos în Real Madrid – Juventus 1-3

Antrenorul lui Juventus a dezvăluit ce discutat cu Sergio Ramos, căpitanul madrilenilor, suspendat pentu retur, imediat după ce arbitrul a acordat penalty-ul controversat. Am vorbit cu Ramos, care era aproape de tunel. Mi-a spus că a fost penalty clar. I-am zis să aibă răbdare, să vadă reluările. Să aibă respect pentru noi. Eu nu ştiu în ce măsură, dacă aceeaşi fază ar fi avut loc în careul lui Real, s-ar fi dat penalty”.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×