Avea scor exact! Cât ar fi câştigat fără penalty-ul lui Oliver

REAL
Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
12/04/2018, 12:49
Avea scor exact! Cât ar fi câştigat fără penalty-ul lui Oliver GALERIE FOTO

S-a jucat mult la pariuri pe meciurile retur din sferturile de finală ale Champions League. Însă greu de găsit câştigători, în condiţiile în care toate rezultatele au fost împotriva calculului hârtiei: City a pierdut acasă cu Liverpool, Real cu Juventus, Barcelona la Roma şi Bayern a făcut 0-0 pe teren propriu cu Sevilla. Majoritatea opţiunilor au vizat firescul, mai ales la acest nivel al competiţiei.

Fanatik v-a informat despre norocosul jamaican (VEZI AICI DETALII), care s-a îmbogăţit peste noapte cu peste 50.000 de dolari, dar asta numai pentru că i s-a greşit biletul şi i s-a trecut victoria Romei, deşi el dorea pronostic 2. Însă majoritatea celor care au pariat au pierdut pe meciurile jucate pe Champions League.

A mizat doar 2 euro, mai mult din amuzament

Un caz cu totul special ar fi putut veni din Italia. Un parior a mizat, cel mai probabil, mai mult în joacă, greu de crezut că omul chiar credea în aceste rezultate, suma modică de 2 euro doar pe două evenimente şi nu orice tip de pariu, ci acela care este cel mai greu de prins, scor corect.

Italianul a pus scor corect AS Roma – FC Barcelona 3-0, cotă 61 şi Real Madrid – Juventus 0-3, cotă 68 şi ar fi câştigat suma de 8296 de euro! Rezultatul de la Roma a ieşit, drama i-a produs-o englezul Oliver în minutul 93 al partidei de la Madrid, cu penaltyul său acordat spaniolilor!Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×