Cele mai citite

Maradona e cinic: “Nu a fost penalty la Real, dar aş fi făcut la fel!”

Diego Maradona a comentat penaltyul acordat spaniolilor în minutul 93 în Real Madrid - Juventus 1-3. Declaraţia surprinzătoare a argentinianului.
14.04.2018 | 10:43
Maradona e cinic:

Cum era de aşteptat, deşi soarta calificării a fost pecetluită de acel penalty acordat în minutul 93, evenimentele de la returul dintre Real Madrid-Juventus, scor 1-3, continuă să fie comentate. Cu acea lovitură de pedeapsă, extrem de controversată, acordată de arbitrul englez, Real merge în semifinale.

Multă lume s-a pronunţat împotriva sancţionării cu penalty a contactului din careul torinez dintre Lucas Vasques şi Mehdi Benatia. Michael Oliver este acuzat că nu s-a consultat nici cu asistentul de pe acea parte şi a luat decizia fatidică italienilor fără nici o ezitare. Pe tema acestei decizii FIFA şi UEFA insistă acum şi mai mult ca sistemul VAR să fie implementat în toate competiţiile interne şi internaţionale.

Real Madrid – Juventus 1-3. Maradona îl înţelege pe Vasquez

Unul dintre cei mai mari jucători din istoria sportului rege, argentinianul Diego Maradona, a vorbit şi el despre faza penaltyului. Maradona, care a fost atacant, vede lucrurile undeva la mijloc, acuzându-l pe arbitru, dar totodată dându-i dreptate şi lui Lucas Vasquez pentru modul în care a procedat.

“Nu a fost penalty! Vazquez s-a aruncat la pământ, la fel cum aş fi procedat şi eu, şi, astfel, a obţinut ce şi-a dorit. Lucas este protagonistul partidei, chiar dacă Ronaldo a transformat penalty-ul”. Maradona vrea să arate astfel că miza era mult prea mare pentru ca atacantul lui Real să nu încerce orice pentru echipa sa şi i-a ieşit.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri