Lineker, despre eliminarea lui Buffon: “E ca şi cum l-ai împuşca pe Bambi!”

REAL
Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
12/04/2018, 13:33
Lineker, despre eliminarea lui Buffon: “E ca şi cum l-ai împuşca pe Bambi!” GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Comentariile pe marginea celor două decizii luate de către arbitrul Michael Oliver în ultimele secvenţe ale meciului Real Madrid – Juventus 1-3, atunci când oaspeţii aveau avantaj de trei goluri şi meciul se pregătea să intre în prelungiri, continuă să apară în mass-media din întreaga lume şi pe reţelele de socializare.

Unul dintre cei care a vorbit mai mult despre a doua decizie a lui Oliver, respectiv acordarea cartonaşului roşu portarului Gianluigi Buffon, pentru proteste, după ce arbitrul a indicat cu mare uşurinţă punctul cu var în favoarea madrilenilor, este fostul mare internaţional englez Garry Lineker, care de mai mulţi ani este comentator şi analist sportiv.

Lineker spune că e genul de fază la latitutudinea arbitrului

Pentru Lineker, care în cariera sa a jucat o bună perioadă de timp tocmai la rivala de moarte a Realului, FC Barcelona, având deci mai multe El Clasico în CV, penaltyul a fost acordat cu multă uşurinţă, dar cu toate acestea nu i se pot reproşa multe centralului, pentru că era genul de fază în care poţi să să dai sau să nu dai.

Însă eliminarea lui Buffon, prima pentru legenda de 40 ani a fotbalului italian în toate meciurile jucate în Champions League, a fost exagerată: “Nu trebuia să îl elimine pe Buffon. Galben era suficient. Să îl elimini pe Buffon e ca şi cum l-ai împuşca pe Bambi”, aluzie la iepuraşul din desenele animate.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

 

Închide ×