Foto. Presa “arde” după controversa de la Madrid! “Ce furt!”

REAL
Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
12/04/2018, 00:14
Foto. Presa “arde” după controversa de la Madrid! “Ce furt!” GALERIE FOTO

Juventus a fost aproape de a întoarce soarta calificării, după ce italienii au condus-o pe Real Madrid cu 3-0 până în ultimele minute ale meciului de pe “Santiago Bernabeu”. În prelungiri, campioana Spaniei a primit un penalty controversat, iar Gianluigi Buffon a fost eliminat după ce a văzut cartonaşul roşu. Cristiano Ronaldo a înscris şi a dus-o pe Real Madrid în semifinale. Presa din Europa a taxat faza din prelungirile partidei. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

“La un pas de o criză de nervi”, au titrat jurnaliştii de la L’Equipe. “Scandal pe Bernabeu”, a fost titlul pe care l-au folosit catalanii de la Sport, care au detaliat în text: “Este cel mai mare furt din istorie!”. “Calificare controversată a lui Real Madrid”, au notat cei de la Mundo Deportivo. “Drama lui Juventus pe Bernabeu”, au scris italienii de la La Gazzetta dello Sport.

Englezii nu au scris despre greşeala de la Real Madrid – Juventus 1-3

Penalty-ul controversat a trecut neobservat în presa din Anglia. Mirror, The Sun sau Daily Mail nu au comentat în niciun fel greşeala arbitrului Michael Oliver. Nici presa din Madrid nu a comentat prea mult penalty-ul. “Maestru al supravieţuirii” şi “De la panică la semifinale”, au fost titlurile de pe Marca, respectiv AS.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×