Porumboiu, tranşant! “Aşa arbitraj, aşa observator”. Balaj, sigur: “A fost penalty”

REAL
Razvan Nicolae   
in Fotbal international
12/04/2018, 00:31
Porumboiu, tranşant! “Aşa arbitraj, aşa observator”. Balaj, sigur: “A fost penalty”

Juventus a fost eliminată din Liga Campionilor după un penalty controversat, acordat de arbitrul Michael Oliver în minutele de prelungire ale meciului. Imediat după terminarea meciului de pe “Santiago Bernabeu”, Adrian Porumboiu şi Cristi Balaj au analizat faza penalty-ului.

Nu o să mai zic nimic de arbitrii români după gafele din Liga Campionilor. La un asemenea meci trebuie să dai un penalty doar când e clar. Nu se dă niciodată penalty acolo. Nu cred că la un asemenea nivel poţi să ai aşa arbitraj. A greşit cine i-a recomandat să fie arbitru. Aşa arbitraj, aşa observator (n.r. Alexandru Deaconu a fost observatorul meciului)”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Telekom Sport.

Balaj a văzut penalty la Real Madrid – Juventus 3-1

Cristi Balaj l-a contrazis pe Adrian Porumboiu şi a susţinut că decizia arbitrului britanic a fost corectă. A fost penalty. Vorbim de neglijenţă la Benatia. I-a provocat dezechilibarea, atât cu mâna, cât şi cu piciorul. A imprimat o forţă de împingere în acel moment. Indiscutabil i-aş da credit arbitrului. Decizia cea mai aproape de adevăr era penalty-ul”, a comentat Cristi Balaj.

Închide ×