Benatia, scos din minţi de arbitru: “Penaltyul a fost ca un viol!”

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
13/04/2018, 13:10
Benatia, scos din minţi de arbitru: “Penaltyul a fost ca un viol!”

Războiul de pe Santiago Bernabeu s-a încheiat cu armata care controlase clar ostilităţile îngeunchetă în ultima secundă printr-o decizie a arbitrului Michael Oliver, care niciodată nu va înceta să stârnească polemici. Fără acel gol Juventus urma să intre în prelungiri cu Real Madrid, după ce recuperase incredibil deficitul de trei goluri din primul meci.

 
Mehdi Benatia, fundaşul lui Juve, implicat în faza fatală echipei sale, crede că e nevinovat. 
Marocanul în vârstă de 30 de ani, din 2016 la Torino, a ţipat la un jurnalist: “Penaltyul a fost ca un viol. Ce vrei să-ţi spun? A fost ca un viol!”. Afirmă că “noi toţi am făcut ceea ce trebuia, conduceam cu 3-0 la Madrid şi atunci a venit acţiunea din minutul 93”
 

Benatia are o listă de acuzaţi după Real Madrid – Juventus 1-3

 
Îl acuză şi pe atacantul blanco: “Lucas Vázquez s-a lăsat să cadă”. Şi îl atacă vehement pe “centralului” englez al partidei: “Am văzut multe meciuri, am jucat multe meciuri, dar niciodată nu fluieri un asemenea 11 metri în ultimele clipe. E crud, chiar am impresia că am fost violaţi. La fel i s-a întâmplat şi lui Bayern anul trecut”. 
 
“Nu l-am împins. Dacă a fost contact, a fost cu muşchii mei, dar acest contact face parte din joc. Nicio clipă nu am vrut să-l lovesc sau să-l împing. Toată lumea ştie că această partidă trebuia să intre în prelungiri, iar atunci ar fi câştigat cel care era mai bun” 
Închide ×