Fotbal international

Video. Vidal a retrăit coşmarul văzând finalul de la Madrid

Suspendat pentru meciul retur cu Sevilla, chilianul Arturo Vidal, jucătorul lui Bayern, a urmărit pe telefon finalul de la Madrid. Vezi reacţia sa la penalty.
12.04.2018 | 09:53
Video Vidal a retrait cosmarul vazand finalul de la Madrid
ADVERTISEMENT

Chilianul Arturo Vidal îmbracă tricoul lui Bayern Munchen, dar înainte a evoluat în Serie A, pentru Juventus Torino. Miercuri seară, mijlocaşul bavarezilor nu a avut drept de joc la returul cu Sevilla şi a stat în tribună, unde a urmărit ce face echipa sa, dar în acelaşi timp a stat şi cu ochii pe telefonul mobil, pentru a vedea jocul de la Madrid.

Vidal s-a arătat extrem de încântat de performanţa italienilor, dar a rămas perplex în momentul în care centralul englez a indicat punctul cu var pentru Real Madrid la câteva secunde înainte de a se intra în prelungiri. După ce Ronaldo a marcat Vidal a început să gesticuleze extrem de nervos, comentând decizia arbitrului.

ADVERTISEMENT

Anul trecut a fost Real – Bayern stricat de arbitru, acum Real – Juventus

Vidal a rememorat meciul trăit de el exact cu un an în urmă, tot în sferturi, la Madrid. Scenariu aproape tras la indigo cu evenimentele de acum. Real câştigase la Munchen, dar Bayern restabilise egalitatea pe Bernabeu şi se apropiau prelungirile. În acel moment Vidal a fost eliminat pentru un fault inexistent de către arbitrul Viktor Kassai, care şi-a continuat recitalul în prelungiri, cu numai două goluri din ofsaid ale lui Cristiano Ronaldo!

Şi atunci antrenorul oaspeţilor, italianul Carlo Ancelotti, a vorbit despre necesitatea introducerii imediate a VAR, dar UEFA nu a luat nici o măsură. Vidal avea toate motvele să gesticuleze văzând munca foştilor colegi de la Juventus distrusă de un arbitru, ştiind ce se întâmplă pe Bernabeu din propria experienţă, în privinţa talerului utilizat de arbitri pentru a împărţi dreptatea.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

VEZI REACŢIA LUI VIDAL LA PENALTYUL DE LA MADRID