Ziarul de casă al Realului, verdict şocant după faza penalty-ului

REAL
Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
12/04/2018, 12:24
Ziarul de casă al Realului, verdict şocant după faza penalty-ului GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Decizia centralului englez de a acorda penalty în minutul 93 pentru Real Madrid, penalty transformat de Cristiano Ronaldo, fază care dus la calificarea spaniolilor în semifinalele Champions League, a stârnit un val imens de polemici în mass-media şi pe reţelele de socializare.

Dacă titlul celor de la cotidianul catalan Sport este explicabil mai mult prin duşmănia eternă dintre Madrid şi Catalonia decât din spirit de obiectivitate: Jaful secolului, surpriza de proporţii a oferit-o unul dintre ziarele de casă ale Realului, cotidianul AS, cu un verdict neaşteptat.

Opinie în contradicţie cu Marca după Real Madrid – Juventus 1-3

AS îl are drept consultant permanent de specialitate pe fostul arbitru FIFA Itturalde Gonzales, care a condus în cariera sa multe meciuri importante în cupele europene sau la nivel de echipe naţionale, dar s-a aflat la centru şi în trei dintre marile confruntări din Primera, celebrul El Clasico dintre Real şi Barca.

În opinia lui Itturalde Gonzales nu a fost penalty în minutul 93. “Împingerea lui Benatia nu este suficientă pentru a se lua această decizie. Nu au fost condiţii pentru a se acorda penalty”. Este o poziţie prin care tocmai AS, recunoscut pentru strânsa sa legătură cu clubul lui Florentino Perez, face opinie separată de colegii de la Marca, a doua publicaţie care sprijină Realul.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Închide ×