Video. Portarul Navas nu a participat la bucuria din vestiarul Realului. Poate pleca la vară

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
12/04/2018, 14:39
Video. Portarul Navas nu a participat la bucuria din vestiarul Realului. Poate pleca la vară

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Deşi a pierdut meciul retur cu 3-1 Real Madrid şi-a îndeplinit obiectivul calificării în semifinalele Champions League, singurul obiectiv viabil rămas în acest sezon pentru galactici. E drept, fără decizia de acorda penalty pentru Real în minutul 93 emoţiile madrilenilor ar fi atins cote maxime în prelungiri, pentru că o eliminare după victoria din tur cu 3-0 nu ar fi fost niciodată iertată, nici de conducere, nici de fani.

Abia în vestiar elevii lui Zinedine Zidane şi-au dat liber la entuziam, reuşind să înţeleagă cum un meci aparent formalitate se putea transforma într-o mare catastrofă, într-una dintre cele mai ruşinoase pagini din istoria clubului. Jucătorii s-au îmbrăţişat fericiţi că totul s-a terminat cu bine, dar nu a existat acea descătuşare care a zgduit vestiarul Romei după senzaţionala calificare în faţa Barcelonei.

Navas ar putea plăti scump greşeala din meciul Real Madrid – Juventus 1-3

Un singur jucător al Realului nu s-a implicat nici o secundă în sărbătoarea colectivă. Portarul costarican Keylor Navas ştie că imensa sa eroare de la al treilea gol al lui Juve, când a scăpat mingea din braţe şi Matuidi a îndeplinit o formalitate putea să fie fatală şi că oricum o asemenea eroare îl poate costa din vară locul în  lotul lui Real Madrid. Mai ales că preşddintele Florentino Perez nu îl prea agrează.

Imediat, Marcelo şi ceilalţi coechipieri s-au strâns în jurul costaricanului, pentru a-l îmbărbăta şi a-l scoate din starea de nefericire. Navas, care are mari şanse să plece la vară de pe Bernabeu este considerat de către Buffon unul dintre cei mai buni portari din lume, alături de germanii ter Stegen şi Neuer, Ederson de la City, Oblak de la Atletico Madrid.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

 
zi
Închide ×