Cele mai citite

Omul penaltyului, sigur de fault: “M-a dat jos. Decizie corectă!”

Jucătorul lui Real Madrid implicat în contactul cu Benatia în urma căruia s-a dat penalty în Real Madrid - Juventus 1-3, Lucas Vasquez, spune că fost fault şi decizia arbitrului a fost cea corectă.
12.04.2018 | 10:47
Omul penaltyului, sigur de fault:

Juventus a jucat fără greşeală în returul de la Madrid. Veniţi aparent doar pentru a bifa regulamentar manşa retur a sfertului de finală cu Real, după ce pierduseră acasă cu 3-0, italienii au luat parcă tricourile Romei din meciul cu Barcelona şi în minutul 93 aveau pe tabelă un scor care îi trimitea în prelungiri: 3-0 în favoarea lor!

În acel minut 93 arbitrul englez Michael Oliver, care până atunci avusese o prestaţie excelentă, a luat o decizie care va face să mai curgă multă vreme valuri de cerneală. A dictat penalty pentru Real în urma contactului în careul torinez, dintre Lucas Vasquez şi Mehdi Benatia, deşi se vede clar, pe toate reluările, chiar şi în foto, cum fundaşul oaspeţilor loveşte mingea şi apoi îl atinge, fără nici o intenţie, pe atacantul madrilenilor.

Un fost arbitru spaniol după Real Madrid – Juventus 1-3: “Nu a fost penalty!”

Nici un jucător de la Real întrebat despre momentul penaltyului nu a avut dubii în a valida decizia arbitrului. Suspendatul Sergio Ramos i-a spus sigur pe el acest lucru preşedintelui lui Juventus, Andrea Agnelli, Cristiano Ronaldo e convins de justeţea deciziei, iar omul implicat în faza controversată, Lucas Vasquez e şi el ferm: “Fundaşul lor m-a dat jos. Cristiano mi-a trimis perfect balonul şi mă pregăteam să reiau spre poartă când am fost dat jos. E penalty clar, ce să mai discutăm, dar e normal ca ei să fie furioşi şi să protesteze, pentru că era minutul 93. Însă am primit o lecţie din care trebuie să învăţăm, pentru că o calificare nu e jucată niciodată după un singur meci”.

Singurul spaniol care face notă discordantă cu tabăra Realului este un fost arbitru, Itturalde Gonzalez, considerat ani de zile drept unul dintre fluieraşii de casă ai Realului. Acesta a spus după meci, la un post de radio şi a repetat-o apoi şi la TV că din punctul său de vedere se vede cum Benatia loveşte mingea şi apoi, inerent, se produce un contact şi Vasquez cade, dar nici un moment jucătorul lui Juventus nu şi-a faultat adversarul.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri