Video. Jurnalist italian scos din stadion după penaltyul acordat lui Real!

REAL
Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
12/04/2018, 13:58
Video. Jurnalist italian scos din stadion după penaltyul acordat lui Real!

Şi pe stadion atmosfera a fost magnifică, aşa cum s-a desfăşurat şi partida, foarte spectaculoasă şi cu multe faze la cele două porţi. Nu au existat tensiuni nici măcar atunci când Juventus a reuşit miracolul de a recupera handicapul de 3-0 din tur şi cam toată lumea era împăcată cu ideea că vor urma prelungiri şi posibil lovituri de departajare.

Însă decizia arbitrului englez de a dicta cu mare uşurinţă penalty pentru Real Madrid în minutul 93 a declanşat furtuna la general. Pe teren portarul Buffon era eliminat pentru proteste vehemente, dar toată echipa torineză a căutat din răsputeri să îl convingă pe central să revină asupra unei decizii care avea să le fie fatală, pentru că golgeterul Cristiano Ronaldo a transformat ca la carte lovitura de pdeapsă, calificându-şi echipa în semifinale.

Tensiunile au apărut şi în tribune după penaltyul din Real Madrid – Juventus

Dacă pe teren jucătorii lui Massimiliano Allegri au protestat în zadar, în tribune fanii celor două echipe au început să să insulte şi forţele de ordine au apărut imediat în zona suporterilor bianconerilor, pentru a preveni din faşă orice escaladare a violenţei. Printre cei care au fost mai vocali în frustrarea lor s-a aflat şi jurnalistul italian Mino Taveri. 

Acesta a început să vocifereze la decizia arbitrului şi nu s-a oprit doar aici. A scos un tichet din buzunar, sugerând că meciul ar fi fpst cumpărat de spanioli cu ajutorul englezului. Spiritele s-au inflamat repede în jur, pentru că era înconjurat de o mare de tricouri albe ale fanilor lui Real. Oamenii de ordine au reacţionat rapid şi în pofida protestelor ziaristului l-au scos cu forţa din stadion, pentru a preveni lucruri mai grave. VEZI VIDEO. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×