Italienii sunt resemnaţi înaintea returului de la Madrid! “Avem şanse mici”

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
10/04/2018, 21:29
Italienii sunt resemnaţi înaintea returului de la Madrid! “Avem şanse mici”

Juventus are şanse minime să se mai califice în semifinalele Ligii Campionilor. Campioana Italiei a fost învinsă în tur, la Torino, scor 0-3, iar Massimiliano Allegri pare resemnat înaintea partidei de pe “Santiago Bernabeu”. 

“Mâine trebuie să ştergem acel 0-3 din tur. A fost un rezultat dur. Trebuie să jucăm în faţa unui adversar incredibil. După nu ştiu ce se va întâmpla. Rezultatul din retur ne poate da forţă pentru finalul de sezon. Avem şanse mici, inutul să vorbim de procentaje. Trebuie să marcăm patru goluri”, a declarat Massimiliano Allegri.

Higuain, titular în Real Madrid – Juventus

Antrenorul campioanei Italiei a anunţat cum va arăta atacul în returul de pe “Santiago Bernabeu”. “Huguain va juca sigur. Apoi va trebui să aleg doi jucători dintre Mandzukic, Douglas Costa şi Cuadrado”, a mai precizat Allegri.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×