Un fost mare internaţional acuză: “Rezultat decis de mafia din fotbal!”

REAL
Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
12/04/2018, 10:19
Un fost mare internaţional acuză: “Rezultat decis de mafia din fotbal!”

Finalul meciul de la Madrid şi decizia arbitrului englez Michael Oliver de a dicta foarte uşor un penalty în favoarea lui Real la scorul de 3-0 pentru Juventus a produs enormă indignare pe reţelele de socializare. Numărul celor care au considerat cele întâmplate drept o mare hoţie este foarte mare.

Printre contestatarii vehemenţi ai deciziei centralului englez se află şi un nume de legendă printre cei care au îmbrăcat de-a lungul carierei tricoul cu numărul 1, fostul portar al Paraguayaului, Jose Luis Chilavert, care de-a lungul carierei de 622 de meciuri a reuşit să marcheze 42 de goluri, fiind un excelent executant de penaltyuri dar şi de lovituri libere de la 20 metri.

Chilavert nu are nici un dubiu după Real Madrid – Juventus 1-3

Pentru Chilavert nici o secundă faza cu pricina nu ar fi trebuit să fie încheiată prin acordarea unei lovituri de pedeapsă. Însă, în opinia sa, cele petrecute nu reprezintă o surpriză şi consideră că nu a fost o decizie luată din greşeală, ci cu bună ştiinţă, pentru că Real Madrid trebuia salvat de la un dezastru.

“Mafia din fotbal s-a asigurat că Juventus nu se va califica!” – este verdictul îngrijorător pentru sănătatea şi onestitatea sportului emis de către Chilavert, pentru că în fotbal există o mafie care guvernează totul după propriile interese şi care nu ţine cont de nimic pentru a-şi atinge scopul.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi
 

Închide ×