Fotbal international

Real Madrid, calificare controversată cu penalty Ronaldo în min. 97!

Real Madrid - Juventus 1-3 s-a jucat în manşa retur a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Madrilenii s-au calificat după un penalty controversat.
11.04.2018 | 20:46
Real Madrid calificare controversata cu penalty Ronaldo in min 97

UPDATE, ora 23:47 / Real Madrid este însoţită în semifinalele Ligii Campionilor de Bayern Munchen, Liverpool şi AS Roma. Tragerea la sorţi va avea loc vineri, 13 aprilie, de la ora 13:00.


UPDATE, ora 23:42 / Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, chiar dacă a fost învinsă de Juventus, scor 1-3. Campioana Italiei a marcat prin Mario Mandzukic, croatul reuşind o dublă, şi Blaise Matuidi. În prelungirile meciului, madrilenii au primit un penalty controversat, iar Gianluigi Buffon a fost eliminat de pe teren. Cristiano Ronaldo a marcat şi i-a dus pe spanioli în semifinale. VEZI AICI GOLURILE.


UPDATE, ora 20:43 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru Real Madrid – Juventus. VEZI AICI MECIUL ONLINE.

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Vallejo, Marcelo – Casemiro – Modric, Kroos – Isco – Bale, Ronaldo

Juventus: Buffon – De Sciglio, Benatia, Chiellini, A. Sandro – Pjanic, Khedira, Matuidi – D. Costa, Higuain, Mandzukic


UPDATE, ora 19:00 / Sergio Ramos va absenta la returul cu Juventus, după ce internaţionalul spaniol a fost suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. În locul acestuia, Zinedine Zidane a decis să-i ofere lui Marcelo banderola de căpitan. VEZI AICI MECIUL ONLINE.


Real Madrid primeşte vizita celor de la Juventus, în manşa retur a sferturilor de finală din Champions League, după trupa antrenată de Zinedine Zidane s-a impus cu 3-0 pe Allianz Arena din Torino, la finalul unui meci în care calificarea pare tranşată.

Massimiliano Allegri nu îl va avea la dispoziţie la duelul de pe Santiago Bernabeu pe cel mai bine cotat fotbalist al echipei, Paulo Dybala, cel care a fost eliminat în partida de la Torino şi este suspendat, în timp ce Sergio Ramos îşi ispăşeşte etapa de suspendare pentru cumul de cartonaşe galbene.

Real Madrid – Juventus LIVE STREAM Champions League

Real Madrid – Juventus LIVE STREAM Champions League. Cristiano Ronaldo este în mare formă înaintea duelului din sferturile de finală, fiind marcator în 10 meciuri consecutive din Liga Campionilor şi golgheterul autoritar al întrecerii.

Tags: