Zidane este în graţiile lui Perez: “Un geniu al fotbalului!”

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
10/04/2018, 16:57
Zidane este în graţiile lui Perez: “Un geniu al fotbalului!”

Real Madrid este foarte aproape de a se califica în semifinalele Ligii Campionilor, după ce spaniolii au câştigat manşa tur, scor 3-0. Înaintea returului, Florentino Perez, preşedintele madilenilor, a oferit un interviu în La Gazzetta dello Sport.

“Aveam patru ani când tatăl meu m-a dus prima oară la un meci al Realului. De atunci am simţit că acest club face parte din viaţa mea. Este o onoare să conduc acest club, care are în ADN victoria. Anul 2017 a fost cel mai bun al nostru, cu cele cinci trofee câştigate. În 2000 am primit premiul de cel mai bun club al secolului al XX-lea. Vrem să facem tot posibilul să primim acest premiu şi pentru acest secol. Zidane a fost un mare fotbalist, iar acum a devenit şi un mare antrenor. Este un geniu al fotbalului. A câştigat opt trofee în doi ani, asta spune totul”, a declarat Florentino Perez.

Ronaldo, lăudat înainte de Real Madrid – Juventus

Preşedintele lui Real Madrid a vorbit şi despre situaţia lui Cristiano Ronaldo. În plus, Florentino Perez a anunţat că niciodată clubul din capitala Spaniei nu va ajunge pe mâna chinezilor. “Cristiano Ronaldo este cel mai bun succesor al lui Alfredo Di Stefano şi reflectă cel mai bine valorile lui Real Madrid. Este cel mai bun marcator din istoria clubului. În acest moment, el este simbolul clubului. Lumea fotbalului se schimbă. Şi în Spania sunt cluburi deţinute de chinezi, dar aşa ceva nu se poate întâmpla la Real Madrid. Clubul este al membrilor, ca Placido Domingo, Julio Iglesias sau Rafael Nadal”.

Închide ×