Real Madrid l-a ales pe Lewandowski. Vezi de ce s-a renunţat la Kane

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
21/03/2018, 15:40
Real Madrid l-a ales pe Lewandowski. Vezi de ce s-a renunţat la Kane GALERIE FOTO

Real Madrid întoarce foaia în mod hotărât în vara acestui an. Dacă vara trecută preşedintele Florentino Perez a greşit investind în jucători tineri şi neaducând nici un nume sonor, de această dată, la finalul sezonului, se preconizează mişcări importante de trupe pe Santiago Bernabeu. Multe vor fi determinate şi de omul care va sta pe banca galacticilor, care, în mod cert, va avea solicitările sale în privinţa unor jucători.

Ce este sigur este că doi dintre componenţii tripletei BBC vor părăsi Madridul. Este vorba de atacantul francez Karim Benzema şi de galezul Gareth Bale. Real vrea un atacant puternic, un vârf de mare clasă, care să asigure un număr mare de goluri.

Cazul Bale i-a îngrozit pe spanioli

Din ultimele informaţii vârful polonez al lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski este jucătorul dorit pe Bernabeu. O decizie neaşteptată, pentru că foarte mult s-a scris anterior despre faptul că ţinta lui Perez este atacantul lui Tottenham, Harry Kane. Însă, susţin englezii, nu va mai exista nici o ofertă pentru omul care, dacă nu se accidenta recent, era la concurenţă cu Leo Messi şi Cristiano Ronaldo în privinţa eficacităţii.

Şi, totuşi, de ce au renunţat spaniolii la Kane? The Sun oferă câteva explicaţii. Prima ar fi caracterul introvertit al englezului, şefilor lui Real fiindu-le frică de faptul că acesta ar putea claca psihic în faţa presiunii care există permanent la un club de talia lui Real. Al doilea motiv faptul că jucătorul are parte, cam odată pe sezon, de o accidentare serioasă la gleznă şi nu vor să se repete situaţia pe care au avut-o de trei ani încoace cu Gareth Bale. Şi, nu în ultimul rând, preţul cerut de Spurs, 235 milioane de euro, considerat exagerat de către Perez.

Închide ×