Fotbal international

Real Madrid l-a contactat pe Jose Mourinho! Cine poate bloca mutarea

09.01.2019 | 14:49
Real Madrid la contactat pe Jose Mourinho Cine poate bloca mutarea

Real Madrid l-a contactat pe Jose Mourinho, care este liber de contract după ce a fost demis de Manchester United. Florentino Perez vrea să-l aducă pe antrenorul portughez pe “Santiago Bernabeu”, după ce acesta i-a mai antrenat pe galactici în perioada 2010-2013.

Oficialii lui Real Madrid nu sunt mulţumiţi de felul în care arată echipa sub comanda lui Santiago Solari, iar în vară vor să-l readucă la echipă pe Jose Mourinho. Conform jurnaliştilor spanoli, antrenorul de 55 de ani a cerut deja primele transferuri pentru a accepta să revină pe “Santiago Bernabeu”. Portughezul vrea un fundaş central şi un atacant, însă nu poate accepta încă o ofertă din partea madrienilor. După 18 etape, Real Madrid ocupă locul cinci în La Liga, cu şase înfrângeri ănregistrate în campionat.

Real Madrid l-a contactat pe Jose Mourinho, dar Manchester United poate bloca tratativele

Real Madrid l-a contactat pe Jose Mourinho prin reprezentanţii antrenorului, însă mutarea poate fi blocată de Manchester United. În prezent, portughezul nu poate accepta o ofertă din partea clubului de pe “Santiago Bernabeu”. Agenţii tehnicianului de de 55 de ani negociază suma pe care “diavolii” trebuie să i-o plătească lui Jose Mourinho, după ce acesta a fost demis în luna decembrie a anului trecut. În prezent, portughezul aşteaptă să primească 15 milioane de lire sterline din partea clubului de pe “Old Trafford”.

Real Madrid l-a contactat pe Jose Mourinho. Portughezul i-a antrenat pe madrileni timp de trei ani
Real Madrid l-a contactat pe Jose Mourinho. Portughezul i-a antrenat pe madrileni timp de trei ani

“Perez a regretat mult timp despărţirea de Mourinho. El crede acum că singura salvare a unui sezon de haos este instalarea unui antrenor agresiv şi exigent în locul lui Solari”, au scris jurnaliştii de la The Sun. Pe lângă Real Madrid, Jose Mourinho a fost ofertat şi de Benfica, însă portughezii erau dispuşi să-i ofere un contract pe termen scurt, până la finalul actuaului sezon. Antrenorul de 55 de ani i-a mai pregătit pe “galactici” în perioada 2010-2013, când madrilenii au câştigat un titlu, Cupa şi Supercupa Spaniei.