Fotbal international

Real Madrid le-a suflat Barcei şi lui PSG noua perlă a Braziliei!

13.06.2018 | 11:12
Real Madrid le-a suflat Barcei și lui PSG noua perlă a Braziliei. Brazilianul Rodrygo are doar 17 ani

Real Madrid le-a suflat Barcei şi lui PSG noua perlă a Braziliei! După Vinicius Junior, galacticii îşi asigură serviciile unui alt puşti minune din Ţara Cafalei, evident tot un atacant şi parcă nu mai miră pe nimeni faptul că şi acesta provine tot de la FC Santos, club care a dat de-a lungul timpului mari jucători de atac, începând cu Pele. Dar jucătorul nu va intra imediat sub comanda noului antrenor, Julen Lopetegui.

Noua perlă se numeşte Rodrygo, are 17 ani şi pentru el Real Madrid a scos din conturi 40 de milioane, pentru a stopa interesul marii rivale Barcelona, a lui PSG şi al celor de la FC Liverpool. Madrilenii vor plăti 40 de milioane de euro pentru 80 la sută din drepturile sale. Restul de 20 la sută va intra în conturile jucătorului, care va ceda lui Santos, la rândul său, o parte din drepturi, în valoare de până la 5 milioane de euro. În contract estre prevăzut că noua senzația a fotbalului brazilian va mai juca la Santos un an și va ajunge pe Santiago Bernabeu în iunie 2019. Real Madrid are în program să efectueze mai multe transferuri de top.

Noua perlă a Braziliei a fugit din cantonament ca să semenze cu Real Madrid

Jose Carlos Peres, preşedintele lui Santos, a confirmat afacerea. “Am avut oferte de la Liverpool, PSG și Barcelona, dar ele nu au ajuns la suma cerută de Santos. În urmă cu 15 zile, Real a venit la mine, s-a întâlnit cu președintele și a făcut această propunere, ajungând astfel la suma pe care Santos o dorea.

Real Madrid le-a suflat Barcei și lui PSG noua perlă a Braziliei. După Vinicius Junior, în imagine, un alt brazilian va sosi la Madrid. E vorba de Rodrygo, atacantul lui FC Santos
Real Madrid le-a suflat Barcei și lui PSG noua perlă a Braziliei. După Vinicius Junior, în imagine, un alt brazilian va sosi la Madrid

Săptămâna trecută jucătorul a făcut vizita medicală cu un medic spaniol după ce Santos și-a dat acordul. Înțelegerea prevede ca jucătorul să rămână la Santos până pe 30 iunie 2019″.Semnarea contractului era aşteptată a avea loc după meciul cu Fluminense, însă totul s-a precipitat şi jucătorul a plecat din cantonament pentru a semna. “I-a fost teamă să nu se accidenteze în meciul cu Fluminense şi să nu mai poată semna” – a justificat agentul său, Nick Arcuri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri