Fotbal international

Video Real Madrid – Leganes! Lovitură de teatru pe Bernabeu!

Real Madrid - Leganes s-a terminat cu o mare surpriză în returul sferturilor de finală ale Cupei Spaniei. După ce a învins cu 1-0 în tur, Real a cedat pe Bernabeu cu 2-1 şi a ratat calificarea în semifinale.
24.01.2018 | 23:50
Video Real Madrid  Leganes Lovitura de teatru pe Bernabeu

UPDATE: S-a terminat! Bombă pe Bernabeu. Echipa cea mică a Madridului bate acasă la Real şi merge în semifinale! Real mai are un singur obiectiv de încercat, Champions League, dar acolo examenul e de foc, PSG-ul lui Neymar!


UPDATE: Portarul Champagne altă intervenţie incredibilă la Sergio Ramos. As scrie: “Dacă ratează calificarea e clar că s-a încheiat era Zidane la Real Madrid”.


UPDATE: Real atacă în valuri, Champagne scoate golul de 2-2 la Benzama, Mayoral trimite milimetric afară cu capul, Sergio Ramos joacă veritabil număr 9.


UPDATE: Schimbare, ultima la Real, ciudată mişcare facută de Zidane, care îl scoate pe cel mai tehnic jucător, Isco şi îl bagă pe Borja Mayoral!

UPDATE: Incredibil, în ultimele patru meciuri din Cupa Spaniei Real Madrid a încasat cel puţin două goluri pe Bernabeu! (Celta Vigo sezonul trecut, Fuenlabrada, Numancia şi Leganes acum)


UPDATE: Zidane îi trimite pe teren pe Carvajal şi Modric pentru Achraf şi Llorente.


UPDATE: În minutul 55 Santiago Bernabeu amuţeşte: corner Leganes şi Gabriel marchează pentru cenuşăreasa Madridului, care la raport şuturi la poartă are 4-1 în favoarea sa acasă la Real Madrid!


UPDATE: La doar două minute de la reluare o acţiune Luis Vasquez – Benzema e finalizată de francez. Este 1-1, după o primă repriză în care Real nu a jucat prea bine.


UPDATE: Prima repriză s-a încheiat cu un neaşteptat 0-1, în urma unei gafe a lui Nacho şi a supergolului lui Erazo.


UPDATE, ora 22:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Real Madrid – Leganes.VEZI AICI MECIUL ONLINE.

Real Madrid: Casilla – Hakimi, Nacho, Ramos, Hernandez – Kovacic, Llorente, Isco – Lucas, Benzema, Asensio

Leganes: Champagne – Tito, Bustinza, Siovas, Rico – Brasanc, Gabriel – El Zhar, Eraso, Amrabat – Beauvue


Real Madrid – Leganes LIVE STREAM Cupa Spaniei. Real Madrid a învins-o pe Leganes în meciul tur, scor 1-0, iar madrilenii pornesc cu prima şansă să se califice în semifinalele Cupei Spaniei. Campioana din La Liga vine după un rezultat pozitiv în campionat, 7-1 cu Deportivo La Coruna. VEZI AICI MECIUL ONLINE.

Real Madrid – Leganes LIVE STREAM Cupa Spaniei. “Rezultatul din tur a fost unul foarte bun pentru noi. Nu am luat gol şi am marcat în deplasare. A fost un meci greu, mai ales că am folosit jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon”, a declarat Zinedine Zidane la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Leganes.

Real Madrid – Leganes LIVE STREAM Cupa Spaniei. Ronaldo, în afara lotului

Real Madrid – Leganes LIVE STREAM Cupa Spaniei. Pentru meciul de pe “Santiago Bernabeu”, antrenorul francez a ales să-i lase în afara lotului pe Marcelo, Toni Kroos, Gareth Bale şi Cristiano Ronaldo, ultimul a ieşit plin de sânge de pe teren la meciul cu Deportivo La Coruna. Noutatea este Sergio Ramos, acesta fiind refăcut şi apt de joc.

Real Madrid – Leganes LIVE STREAM Cupa Spaniei. “Ştim că Leganes vine cu o motivaţie suplimentară. Acest meci este unul important pentru noi. Calificarea nu s-a jucat încă, mai sunt 90 de minute de joc. Cu un gol primit putem avea o presiune uriaşă”, a mai precizat “Zizou”.

Tags: