Fotbal international

Real Madrid-Leganes 3-0. Los Blancos, cu un pas în „sferturile” Cupei Spaniei. Vinicius a înscris un super gol. Video

09.01.2019 | 23:20
Real MadridLeganes 30 Los Blancos cu un pas in sferturile Cupei Spaniei Vinicius a inscris un super gol Video

Real Madrid a câștigat cu 3-0 partida jucată pe teren propriu cu Leganes, contând pentru manșa tur din optimile de finală ale Cupei Spaniei. Golurile gazdelor au fost marcate de Sergio Ramos, Lucas Vazquez și Vinicius, ultimul reușind o execuție de senzație.

Manșa retur va avea loc săptămâna viitoare, pe 16 ianuarie. Până atunci, Real Madrid va juca în campionat în deplasare cu Betis Sevilla, formație clasată cu o singură poziție mai jos decât Los Blancos, care ocupă locul 5.

Min. 77 – GOOOOOL REAL! Brazilianul Vinicius înscrie un gol superb

Min. 69 – GOOOOOL REAL! Marchează Lucas

Min. 43 – GOOOOOL REAL! Sergio Ramos marchează din penalty

Min. 1 – A început partida

Meciul Real Madrid – Leganes, un derby mai mic al capitalei Spaniei, are loc miercuri, 9 ianuarie, începând cu ora 22:30, în cadrul primei manşe a optimilor de finală ale Cupei Spaniei. Acest joc vine la doar trei zile de la neaşteptatul eşec suferit de galactici pe teren propriu, în primul meci din 2019, în campionat, în faţa lui Real Sociedad, cu scorul de 2-0. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 21:45 / Se știu echipele de start.


În actuala stare de tensiune existentă în vestiarul Realului, echipa aflându-se acum la zece puncte în urma liderului şi marelui rival istoric, FC Barcelona, în Primera Division, un alt rezultat negativ înregistrat în Cupă ar pune gaz pe foc şi probabil de aceea antrenorul Santiago Solari este foarte îngrijorat, ştiind că umbra lui Jose Mourinhoeste tot mai aproape de Santiago Bernabeu.

Real Madrid – Leganes LIVE STREAM şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Partida Real Madrid – Leganes, contând pentru manşa tur a optimilor de finală ale Cupei Spaniei, se joacă miercuri, 9 ianuarie, de la ora 22:30, pe stadionul Santiago Bernabeu. Jocul nu va putea fi însă vizionat la nici un post de televiziune din România, întrucât nu au fost achitate drepturile de difuzare a Cupei Spaniei, competiţie care poartă şi titulatura de Cupa Regelui. În schimb, accesând site-ul FANATIK.RO puteţi urmări ce se întâmplă în acest meci, minut de minut, în format LIVE VIDEO.

La prima vedere o confruntare între Goliath Real Madrid şi David Leganes pare un duel inegal, judecând prin prisma valorii celor două loturi şi a obiectivelor celor două cluburi: cât mai multe trofee Real, supravieţuirea an de an Leganes. Însă ar fi o mare eroare să judecăm lucrurile în acest mod. Întotdeauna, când am avut un derby de Madrid între Real sau Atletico şi una dintre cenuşăresele Getafe, Rayo Vallecano sau Leganes meciurile au fost aprige, pentru că outsiderii au vrut să dea totul. Apoi Leganes este o echipă incomodă, care se apără pe mai multe linii şi face un pressing enervant, îngreunând construcţia jocului adversarului.

Leganes a eliminat-o pe Real ediţia trecută. Mari probleme de lot pentru Solari

Tocmai Leganes este echipa care l-a convins sezonul trecut pe francezul Zinedine Zidane să lase banca tehnică a Realului, după ce micuţa echipă a izbutit în sferturile de finală ale Cupei să întoarcă chiar pe Bernabeu eşecul de pe teren propriu şi să se califice atunci în semifinalele competiţiei, unde a pierdut greu în faţa Sevillei. Niciunul dintre cei doi antrenori nu se mai regăsesc acum pe banci: Zidane i-a lăsat locul pentru scurt timp lui Julen Lopetegui, iar acum e Santiago Solari. La Leganes în locul lui Aitor Garritano se află acum Pellegrino.

Problema este că din nou Real riscă enorm un nou pas greşit. Aceasta pentru că îi are out cu accidentări pe Kroos, Bale, Asensio, Llorente şi Mariano. Iar la aceştia se adaugă, decizie tehnică, portarul Courtois, fundaşul central Varane şi fundaşul stânga Marcelo. Un lot realmente subţire, în care au fost incluşi şi Brahim Diaz, jucătorul abia adus de la Manchester City, dar şi Vinicius Junior sau Cristo, un atacant de la juniori. Real Madrid are la casele de pariuri cota de 1,35 la victorie, dar în aceste condiţii trebuie chibzuit cu atenţie. Egalul e cotat cu 5,10, iar succesul lui Leganes cu 8,50. Un gol Leganes, extrem de posibil, are 1,60, iar şansă dublă X2 este extrem de tentantă, cu o cotă de nu mai puţin de 3,40.