Fotbal international

Real Madrid și-a fixat lista de plecări în vară. Trei nume sonore vor părăsi Santiago Bernabeu

04.03.2019 | 15:43
Real Madrid sia fixat lista de plecari in vara Trei nume sonore vor parasi Santiago Bernabeu

Real Madrid și-a fixat lista de plecări în vară, la sfârșitul acestui sezon, care dacă nu va încununat cu al patrulea trofeu Champions League va deveni un sezon de coșmar, fără nici o realizare pentru galactici. Conform As, cotidianul de casă al albilor, pe lista celor care nu se vor mai regăsi cu siguranță din vară se află trei nume sonore, jucători care valorează foarte mult.

Real Madrid – lista de plecări la final de sezon. Ce nume mari lasă Bernabeu

Primul pe listă este talentatul, dar foarte dificilul ca și comportament, mijlocaș ofensiv Isco Alarcon. Acesta are probleme clare de a comunica atât în vestiar, cât, mai ales, cu toți antrenorii pe care i-a avut. A intrat în discuții cu Zinedine Zidane, a continuat cu Julen Lopetegui și acum este în război rece cu Santiago Solari. Isco are căutare atât în Premier League, cât și în Serie A, unde Juventus și-a manifestat interesul. Isco are un preț mare, sub 85 de milioane de euro nu se discută.

Al doilea este internaționalul galez Gareth Bale, venit în 2013, pentru suma de 101 milioane euro. Galezul este un personaj introvertit, care a creat multă iritare prin refuzul său de a socializa cu coechipierii, inclusiv pe teren, în momentele de celebrare ale unui gol, cum a fost recent cu Lucas Vasquez. Bale este și campionul accidentărilor, încât plecarea lui în vară este certă, doar că Florentino Perez vrea să recupereze suma investită, adică 100 de milioane euro.

Real Madrid - plecări la vară. Galezul Gareth Bale și brazilianul Marcelo vor părăsi și ei Madridul
Real Madrid – plecări la vară. Galezul Gareth Bale și brazilianul Marcelo vor părăsi și ei Madridul

Pe listă ar mai putea intra și portarul Navas și mijlocașul Kroos

Pe locul trei se află un jucător aflat total la polul opus lui Isco și lui Bale, brazilianul Marcelo, pe care publicul îl iubește foarte mult și care este de 12 ani la Madrid. Marcelo vrea el să plece, după ce a ajuns rezerva lui Sergio Reguilon, un jucător din pepinierea Realului, de numai 20 de ani. Pe Marcelo îl așteaptă cu brațele deschise la Juventus prietenul său, Cristiano Ronaldo.

Au toate șansele să plece în vară fundașul Jesus Vallejo, care nu are cum să pretindă vreun loc lângă cuplul Sergio Ramos – Raphael Varane, atacantul Mariano Diaz, readus pe 21 de milioane de la Lyon, dar care nu a reușit să impresioneze, dar foarte posibil și puștiul luat de la Manchester City, Brahim Diaz, fotbaliști fără șanse în mandatul lui Solari. Însă, în afara acestora, lista s-ar putea mări cu portarul KeylorNavas și mijlocașul Toni Kroos. Primul, pentru că vrea să joace și nu poate accepta la infinit statutul de rezervă, al doilea intrat în colimatorul suporterilor, care l-au insultat după ultimul El Clasico.